DRUGAČIJI PRIORITETI

MUŠKARAC NA RUBU OČAJA ZBOG NEZAINTERESIRANE ŽENE: ‘Radije bi gledala sapunice, nego se seksala sa mnom’

Žena se toliko protivi seksu da je izjavila da ju ne bi uzbudio ni glumac Idris Elba

Muškarac koji žali za izgubljenom intimnošću u braku obratio se za savjet Deidre Sanders, Sunovoj kolumnistici za seks i veze. Naime, tvrdi da bi njegova supruga radije gledala televiziju, nego se seksala s njime.

“Mojoj ženi je gledanje sapunica veći prioritet od seksa. Više me ni ne ljubi niti se mazimo”, napisao je 52-godišnjak na početku ispovijesti.

‘VEZA NAM JE TOKSIČNA, ONA ME UDARA, ZVAO SAM POLICIJU ZBOG NJE’: Sve je jasno rekao, ali i dalje ne zna što mu je činiti

Oboje imaju 52 godine, u formi su, ne puše i zdravo se hrane.

“Bili smo na savjetovanju za parove, ali ona je odlučna da ju seks više nikada neće interesirati. Tijekom jedne seanse izjavila je: ‘Seks me ne bi zanimao ni kada bih bila u braku s Idrisom Elbom’. To je bilo davno, ali sada samo želim znati kako zaista biti voljen”, zaključio je.

Kompromis kao ključ sreće

“Zvuči kao da si se zaista potrudio promijeniti njen stav prema fizičkoj strani vašeg braka, no bezuspješno. Nažalost, promjena će se dogoditi samo ako je ona spremna na kompromis. Ako se osjećaš kao da si dosegao kriznu točku u braku, ona to mora znati”, poručila mu je Deidre.

A MISLILI STE DA VI IMATE LJUBAVNIH PROBLEMA… ‘Uskoro se ženim s prekrasnom ženom, ali dogodilo se nešto zbog čega mislim da sam gej’

Ako nije voljna uvesti promjene, savjetnica mu predlaže da se upita može li ostati u braku u kojem nema seksa. U tom slučaju, bilo bi dobro da nekoliko puta ode sam na savjetovanje i razmotri svoje opcije.

Povratak na Net.hr