TRAŽILA JE ‘SESTRU’

MOŽE U FBI PREKO REDA: Djevojka jednim telefonskim pozivom saznala da je dečko vara; ‘Imala sam predosjećaj’

Imala je predosjećaj da je dečko vara, a svoje je sumnje potvrdila jednim telefonskim pozivom

Osoblje restorana nesvjesno je razotkrilo nevjernog dečka tako što su njegovoj djevojci rekli s kim je na večeri.

Felicia Burzotta tvrdi kako je imala predosjećaj da je dečko već neko vrijeme vara. Kada joj je rekao za večeru s “društvom”, ona je odmah pretpostavila da se viđa s drugom djevojkom iza njenih leđa.

CURA POKAZALA KAKO JE UHVATILA DEČKA U PRELJUBU: Rezervirao je hotelsku sobu, a onda se u cijelu priču upleo – njen tata

“Rekao je da ide na večeru s dečkima. Odmah sam znala da laže pa sam nazvala restoran i pravila se da organiziram zabavu iznenađenja za njega. Pitala sam hostesu tko je tamo s njim. Njegovi prijatelji ili sestra? Rekla je da je sestra s njim”, ispričala je Felicia u TikToku koji je dosad pregledan gotovo četiri milijuna puta.

@feliciaburzotta

Found a fake eyelash in his bed the day after too lol #toxic #messy #help #fyp #blocked

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

Kao da to nije bilo dovoljno, idući dan je pronašla njezinu umjetnu trepavicu u njegovu krevetu.

Hostesa je surađivala

Felicia je u drugom videu objasnila zašto je slutila da je dečko vara.

@feliciaburzotta

Reply to @carvalhoemilyc and since then I’ve been single😂

♬ original sound – Felicia🦋

“Bila je posvuda, uvijek oko mene, nisam je se mogla riješiti. Imala sam predosjećaj i nazvala sam restoran. Rekla sam im da želim iznenaditi dečka za rođendan. ‘Trebat ćemo veći stol. Ne znam s kim je sada tamo, sa sestrom ili prijateljima?, pitala sam hostesu. Opisala sam joj ga i rekla je da ga vidi. ‘Sa sestrom je’, odgovorila je i pitala sam ju radi li se o brineti ili plavuši. Tražila sam plavušu, a hostesa mi je to potvrdila. Tako sam saznala”, objasnila je prevarena djevojka.

U idućem TikToku Felicia je rekla kako misli da je hostesa znala da zapravo ne traži sestru, ali joj je htjela pomoći. Prekinula je s dečkom i tvrdi da se nikad nije osjećala bolje.

OTKRILA DA JE FRAJER VARA NA NAJBIZARNIJI NAČIN: Kupovala majicu pa vidjela nešto poznato; prepiska s drugom ženom je sve

@feliciaburzotta

Reply to @mommarog13 PART 3!!!

♬ original sound – Felicia🦋

“Uvijek vjerujte intuiciji”, “Dobro odigrano”, “Ova cura živi u 3021. godini, tako si pametna”, “FBI te može regrutirati”, neki su od komentara na video.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr