MAKROFILIJA RASTE

SLABO ISTRAŽENI FETIŠ: Muškarci koji maštaju o seksu s divovima napokon mogu ‘ostvariti’ svoje fantazije

Muškarci koji se žele seksati s divovima konačno mogu oživjeti svoje fetište, koristeći internet te virtualnu i proširenu stvarnost.

Makrofilija, “ljubav prema velikom” fetiš je ljudi koje uzbuđuje pomisao na seks s ljudima koji su prilično veći od njih. I pritom se ne misli na sitne frajere koji bi se htjeli seksati s višom curom, nego na ljude koji bi se htjeli seksati sa stvarno velikom ženom – “king kong” velikom, trokatnica velikom…

NEĆETE VJEROVATI ŠTO IH PRIVLAČI: Žene priznale na što se ‘pale’ kod muškaraca

“Nekontrolirano bi me privlačila njena ljepota i snaga usprkos opasnosti koju bi takav susret donio. Kao superiorno biće, ona ne bi previše brinula za mene, i zanimao bih ju samo kao sredstvo zadovoljavanja njenih potreba. Bilo kao hrana za njeno superiorno tijelo bilo kao seksualna igračka koju će iskoristiti i potom polomiti, ne bih imao izbora nego joj se potpuno potčiniti”, živopisno je opisao svoje fantazije Mark, a prenosi Independent.

U korijenu ovog prilično slabo istraženog fetiša leži dominacija i ranjivost, ističu psiholozi.

Naravno, u stvarnosti je nemoguće ostvariti fantaziju seksa s divovskom ženom pa internet i prateće tehnologije omogućuju makrofilima da ostvare svoje fantazije.

Dr. Mark Griffith ističe kako je makrofilska zajednica prilično raznolika.

“Neki vole žene koje su tek metar, dva više od njih, dok drugi maštaju o ženama visokima stotinama metara” ističe psiholog.

“Jedan od razloga iz kojeg je makrofilija narasla u zadnjih deset godina je zato što je internet odigrao ključnu ulogu u zadavoljavanju te parafilije. Obzirom na to da je temeljena gotovo isključivo na fantaziji, većina materijala uz koji makrofili doživljavaju seksualno zadovoljstvo je na internetu” dodaje.

A sada su dobili “igračku” koja ih dovodi najbliže ostvarenju sna – virtualnu stvarnost.

“Briše fizičku stvarnost i to je idući korak da uživamo u našem makrofilijskom fetišu” piše na forumima.

“Mogućnosti su neograničene. Možete li zamisliti kako bi bilo “sjediti” ispred diva ? Ja to ne bih mogao podnijeti” piše drugi korisnik.

Povratak na Net.hr