RAZLOG JOJ JE 'UBI BOŽE'

MLADENKA REKLA OBITELJI DA JE OTKAZALA VJENČANJE, A ONDA SU NA FEJSU OSVANULE FOTKE: ‘Impresivno je koliko je grozna’

Mladenka je dva dana prije vjenčanja nazvala brata kako bi ga ‘nažicala’ novac za svadbu

Redditom kruži objava o mladenki iz noćne more koja je pokušala navesti članove obitelji da joj daju po 10.000 funti za troškove svadbe, a kada bi joj odbili dati novac rekla bi im da je vjenčanje otkazano.

Žena kojoj je nadjenut nadimak Karen nazvala je brata Matta dva dana prije vjenčanja kako bi ga nažicala novac.

“Platila sam polog za salu, fotografa, hranu, cvijeće i DJ-a, ali nisam znala da moram isplatiti puni iznos na dan vjenčanja. Mislila sam da mogu platiti kasnije”, navodno je rekla bratu i tražila ga da joj posudi 10.000 funti, što je on odbio.

OVAKVU PRIČU SVIJET NE PAMTI: Otišla je oženiti sina, a kući se vratila s udanom kćeri nakon što su usred vjenčanja isplivale obiteljske tajne

Još nekoliko minuta su razgovarali na telefonu, da bi brat 10 minuta kasnije dobio poziv od jedne djeveruše koja mu je rekla da je vjenčanje otkazano.

Izdala ju objava o godišnjici

“Godinu dana kasnije Karen na Facebooku podijelila objavu ‘Sretna prva godišnjica. Ne mogu vjerovati da je već prošla godina dana. Evo fotki s vjenčanja’. Ispada da je Karen zvala sve članove obitelji i žicala ih novac. Kada bi ju odbili, ona bi im rekla da je vjenčanje otkazano”, stoji u objavi anonimnog korisnika Reddita.

“Imala je malo vjenčanje i nešto veću zabavu kasnije. Njen vlastiti brat, baka i nekoliko teta nisu bili pozvani. Deset godina kasnije još uvijek im se žali što nisu bili uz nju na njen posebni dan”, dodao je.

VLASTITOJ KĆERI ORGANIZIRALA NAJJEFTINIJE VJENČANJE IKAD: Kupila joj vjenčanicu prekrivenu urinom, a tortu napravila za 12 kuna

Mladenkino ponašanje šokiralo je stotine korisnika Reddita.

“Nemam riječi”, “Impresivno je koliko je grozna”, “Kraljica je sve to izvela i onda se kasnije žalila da obitelj nije bila uz nju”, neki su od komentara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr