banner

ČUPAVI VRAGOLAN

MAČAK KOJI JE ‘SKRIVIO TRUDNOĆU’: Par nije tako skoro htio drugo dijete, ali onda se njihov kućni ljubimac poigrao sa sudbinom

Iako je par planirao čekati dvije godine na drugo dijete, njihov kućni ljubimac imao je drugačije planove

Jedan korisnik Reddita podijelio je neobičnu priču o načinu na koji je njegova supruga neplanirano zatrudnjela, a za sve je kriv njihov mačak.

Postali su roditelji prošle godine, a budući da je novopečena majka imala tešku trudnoću i rodila dva mjeseca prije termina, odlučili su pričekati s drugim djetetom barem dvije godine.

MAČKA KOJA JE POSTALA APSOLUTNI HIT: Kad joj vidite lice, bit će vam i jasno zašto

Supruga je počela uzimati kontracepcijske pilule, no budući da je od njih imala grozne mučnine, ubrzo je prestala pa su se prebacili na kondome.

ŽENA PRED VRATIMA SVAKI DAN NALAZILA TUĐE RUBLJE I ČARAPE: Kad je postavila nadzorne kamere, ostala je bez riječi

“Naš je mačak zli genije. Zaista mislim da je taj govn*r pametniji od našeg jednogodišnjeg sina. Ništa ga ne može spriječiti da se domogne onoga što želi, nikakva vrata, ladice ili ormarići. Tjednima nakon što smo ga udomili mislili smo da imamo duhove u kući jer bismo se probudili sa svim otvorenim ormarićima u kuhinji”, otkrio je na Redditu.

Opasna igra kućnog ljubimca

Muškarac priznaje da je njegova pogreška što je kondome stavio u istu ladicu sa štapićima za uši koje mačak obožava trgati. “Ni sat vremena kasnije ižvakao je plastiku i rastrgao pamučni dio, a po ladici su bili razbacani kondomi”, otkrio je.

Počistio je nered i vratio kondome u kutiju, ne misleći da im se nešto dogodilo. Iste večeri prije seksa je stavio kondom, sasvim nesvjestan što će se dogoditi.

“Nekoliko tjedana kasnije žena mi se počela žaliti na mučnine i bolne grudi. Zabrinuto smo se pogledali jer to nije naša prva vožnja, a ona se osjećala isto kao i u prvoj trudnoći. Imala je nekoliko testova za trudnoću i isprobala je jedan pa drugi pa treći – svi su bili pozitivni”, opisao je muškarac.

Onda mu je sinulo – mačak je kriv za sve. Odmah je otrčao u kupaonicu gdje je držao kondome, da bi ih pregledao i našao nekoliko rupica, tragova zuba i ogrebotina.

Unatoč šoku, korisnik Reddita zaključio je objavu napisavši kako jedva čeka jednoga dana objasniti svome sinu ili kćeri da svoje postojanje duguju obiteljskoj mački.

Povratak na Net.hr