AUČ, OVO JE BOLJELO

LAŽOV S TINDERA DOŽIVIO ULTIMATIVNO OTRJEŽNJENJE: Navukla ga na ‘sexting’ pa na spoj pozvala – njegovu ženu

Pisao joj je da želi ozbiljan odnos te da je trenutno solo, što se ispostavilo kao prljava laž

Kada potencijalnoga partnera želite upoznati putem društvenih mreža i aplikacija za spojeve, stvari se nerijetko odvijaju u neočekivanu smjeru – druga se osoba može potpuno lažno predstaviti. No, ni u ludilu ne biste pomislili da će netko oženjen i s djecom staviti svoje fotografije na Tinder i ondje tražiti srodnu dušu.

Nažalost, ima i toga, a dogodilo se Amerikanki Nadiyi. Na Tinderu su se ona i muškarac imena Eric “matchali”, odnosno oboje označili da im se sviđa onaj drugi i tako su otvorili opciju za izmjenjivanje poruka. Eric je rekao da je trenutno slobodan pa su vrlo brzo dogovorili spoj.

ŽENE BRUTALNO SPUSTILE MUŠKARCIMA: ‘Ovih 15 poteza prestanite već jednom kopirati iz pornića, nisu nimalo seksi’

LAŽIRALA TRUDNOĆU KAKO BI ZADRŽALA DEČKA: Osam mjeseci su joj svi vjerovali – dok nije napravila jedan neoprezan potez

@spunky_brewstah

I woke up and chose ✨ petty ✨ #dating #tinder #atlanta #xyzbca #dramaticmoments

♬ original sound – Nadiyah!

Istinu je lako doznala preko Fejsa

Nadiyah ga je odlučila potražiti na Facebooku i nakon samo nekoliko klikova otkrila da je dotični gospodin oženjen i da ima šestero djece. Nastavila se dopisivati s njime, a on joj je u porukama otkrio da želi ozbiljan odnos s nekom djevojkom. Rekao je i da je solo, što se ispostavilo kao prljava laž.

Nadiyah je odlučila Erica još malo “pržiti” te ga je, nakon razmjene nekoliko seksi poruka, pitala može li s njome na spoj doći i njezina prijateljica, na što je ovaj odgovorio potvrdno. Tada je za njega uslijedio hladan tuš jer mu je ona poslala fotografiju njegove supruge i sarkastično prokomentirala kako će žena sa slike biti njezina specijalna gošća.

Shvativši da je raskrinkan, muškarac se pokušao opravdati pišući kako “prolazi kroz nešto te da još nije bio spreman reći joj to”. Mnogi korisnici TikToka, gdje je ova žena iz Atlante cijelu priču ispričala u videu, tražili su od Nadiye da im otkrije što se dogodilo kasnije, ali ona je rekla kako im nema ništa više reći jer se spoj s oženjenim Ericom ipak nije dogodio, prenosi The Sun.

@spunky_brewstah

Reply to @ejaemaxx #greenscreen

♬ Up – Cardi B

Povratak na Net.hr