banner

HIT PROIZVOD

KONTROVERZNA GLUMICA PRODAJE ZANIMLJIV POKLON ZA BOŽIĆ: Ako želite možete napraviti vibrirajuću repliku penisa koji vam se sviđa

Uz pomoć seta možete napraviti identičnu vibrirajuću repliku svoje muškosti kako bi vaša draga mogla uživati ‘s vama’ i dok niste s njom

Nakon svijeće s mirisom vagine koja se rasprodala u nekoliko minuta, Gwyneth Paltrow trudi se svako malo unijeti podjednako kontroverzan proizvod na svoju web stranicu Goop.

Na stranici se mogu naći i preporuke za kupnju poklona, poput Goopovog vodiča za ljubavnike. Ove je godine u toj rubrici apsolutni hit tzv. Clone-A-Willy, odnosno set za izradu replike nečije muškosti s ugrađenim vibratorom čija je cijena oko 300 kuna, piše The Sun.

Glumica je očito pogodila želje svojih čitatelja budući da je proizvod odavno razgrabljen, a dostupan je u nekoliko različitih tonova kože.

Screenshot/GoopFoto: Screenshot/Goop

Repliku muškosti možete izraditi uz pomoć silikonske mješavine i odgovarajućeg kalupa. “Ovaj set vam omogućava da napravite identičnu, vibrirajuću repliku muškosti vašeg partnera kako biste mogle uživati dok je on van grada. Pretjerano? Da. Zabavno? Sigurno. Vrijedno izraza njihovog lica kada ga otpakiraju? Sto posto”, stoji u opisu proizvoda.

Povratak na Net.hr