DOKAZALO ISTRAŽIVANJE

KAKO PREPOZNATI MOGUĆU PRELJUBNICU? Žene koje ovo rade tijekom seksa sklonije su varanju partnera

Zanimljiva studija objavljena u časopisu ‘Archives of Sexual Behaviour’ proučavala je ponašanje parova u heteroseksualnim vezama

Žene koje redovito glume orgazme sklonije su varanju partnera, pokazalo je novo istraživanje, piše The Sun.

Studija objavljena u časopisu ‘Archives of Sexual Behaviour’ proučavala je 138 žena i 121 muškarca u heteroseksualnim vezama, pri čemu su se pitanja uglavnom bazirala na orgazmima i varanju.

ANKETA OTKRILA KOLIKO SE ČESTO PAROVI SEKSAJU: Uključili se i stariji od 80, jeste li očekivali ovakve odgovore?

Znanstvenici su dokazali kako intenzitet i učestalost orgazama nisu utjecali na ženinu želju za varanjem, no otkrili su povezanost između dugoročnog glumljenja orgazma i vjerojatnosti za varanje partnera. Što je više orgazama odglumila, veća je vjerojatnost da je prevarila partnera u prošlosti, odnosno da će varati u budućnosti.

Seksologinja Tammy Nelson tvrdi da je više žena glumilo orgazam, nego što nije, a čak ih je 80 posto to priznalo.

Prijašnja istraživanja pokazala su da su žene koje glume orgazam nezadovoljne seksualnim životom sa svojim partnerom ili da ne razgovaraju o svojim željama, što može objasniti njihovu potrebu da traže zadovoljstvo negdje drugdje.

“Većini žena ženi treba direktna stimulacija klitorisa između sedam i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo uzdisajima ili stenjanjem, nećete ni znati jeste li blizu”, objasnila je dr. Nelson.

Povratak na Net.hr