UVIJEK ISTI PREDLOŽAK

KAKO PREPOZNATI DA VAS VARA? Privatni istražitelj otkriva četiri pouzdana znaka da vam vaša bolja polovica nabija rogove

Ako ste u braku ili dugoj vezi i čini vam se da vas partner vara, vjerojatno ste u pravu.

Čak i kada nema dovoljno dokaza koji bi potkrijepili vašu sumnju, ako ste žena i vaša vam intuicija sugerira da vam partner nabija rogove, velike su šanse da se to stvarno i događa. Privatni istražitelj David King kaže kako je ženska intuicija u 80 posto slučajeva točna. “Uvijek bih se oslanjao na žensku intuiciju”, kaže.

Ovo su znakovi na koje trebate obratiti pažnju sumnjate li da vaša bolja polovica “šara” sa strane:

Promjene u svakodnevnim navikama

Iako se misli kako žene varaju više, King kaže da su brojke otprilike izjednačene. Sve više žena traži njegove usluge nakon što primijete neke promjene u ponašanju svojih muškaraca. Prema njemu, posrnuli partner pokazuje stanovite promjene u ponašanju, a to je, prije svega, povezano s izgledom.

“Muškarci se često iznenda počnu više brinuti o sebi, krenu u teretanu, češće se peru i više pažnje posvećuju garderobi. Promjena u izgledu često je vrlo snažan pokazatelj da vaš partner ima drugu”, kaže King.

KOJI SU KRITERIJI ZA IZBOR BRAČNE AFERE? Nevjerni muškarci priznali su na koji način biraju ljubavnice i što sve uzimaju u obzir

Sumnjiva uporaba mobitela

Ovaj stručnjak kaže kako je tehnologija promijenila područje djelovanja kada je u pitanju bračna nevjera. Velike su šanse da će nevjerni suprug ostaviti tragove na svom mobitelu.

“Mogli biste vidjeti poruke koje vam izgledaju čudno ili su od vama nepoznatog pošiljatelja, a djeluju prilično prisno. Možda je vaš partner počeo više nego prije skrivati svoj mobitel ili je postavio lozinku, a dosad mu nije trebala”, upozorava King.

Ispoljavanje bijesa bez razloga

King kaže kako se ne usudi komentirati psihologiju nevjernih partnera, ali ističe kako je često čuo od žena da su odjednom postali preosjetljivi i ljute se bez bitnog razloga. Kada se osjećaju krivima, muškarci su skloni iszljevima bijesa, što im ujedno daje i razlog da napuste kuću.

Traženje izlika za izbivanje iz kuće

Partneri koji naglo počnu nalaziti isprike zbog kojih nisu u mogućnosti biti doma, odmah su sumnjivi, piše Daily Mail.

“Muškarac koji kasno dolazi doma ili počne izlaziti sam, a donedavno je uvijek vodio i partnericu sa sobom, vjerojatno ima nekog drugog. Postoje slučajevi u kojima muškarac jednostavno počne sve češće dobivati potrebu za odlascima u štenju. Iako to doista može biti nevina šetnja, morate priznati da djeluje sumnjivo ako se javlja prečesto”, kaže King.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr