Potvrdilo istraživanje

KAKO ODRŽATI STRAST? Jedna rečenica će vam unaprijediti seksualni život

Mnogi parovi se u zajedničkom životu suočavaju s neugodom rutine – seksualni život im postane dosadan, pa uzbuđenje ponekad potraže na drugom mjestu.

Liječnik David Frederick, asistent profesora psihologije na sveučilištu Chapman, proveo je istraživanje o mogućim načinima kako vratiti iskru u intimne odnose partnera.

SIROVE STRASTI: Ovo je 7 vrsta fantastičnog seksa, a među njima je sigurno i vaš

thinkstockphotos-78770105

Rezultati su pokazali da oni partneri koji tijekom seksa kažu ‘Volim te’, imaju bolje šanse za život ispunjen seksualnim zadovoljstvom.

Istraživanje je pokazalo i da ‘zadovoljni’ ljudi svoj seks s partnerom opisuju kao ‘strastven’, ‘pun ljubavi’ i ‘nježan’.

DVAPUT RAZMISLITE PRIJE ‘AKCIJE’: Analni seks može ozbiljno naštetiti vašem zdravlju

Čak 69 posto muškaraca i 72 posto žena tvrde kako su s ovim ‘trikom’ uspjeli održati strast u vezi koja traje najmanje šest mjeseci.

seks-kaubojka-par

Liječnica Janet Lever, profesorica na istom sveučilištu i jedna od osoba koje su provele istraživanje rekla je kako su otkrili zaista zanimljivu pojavu.

ČETIRI ‘ZAŠTO’ I ŠEST ‘KAKO’: Sve što vam treba kako biste i vi iskusili tantrički seks

“Ohrabrujuće je dasu više od jedne trećine partnera uspjeli zadržati strast čak i nakon desetljeća intimne veze. To se ne događa ako ste na ‘auto-pilotu’; ovi su parovi napravili svjestan napor kako bi izbjegli padanje u rutinu”, zaključila je Lever.

Probajte partneru ili partnerici reći da ih volite tijekom samog čina, možda je baš to ona iskrica koju tražite.

seksić

 

EliteDaily/Magazin.hr

Povratak na Net.hr