ZAR I TO POSTOJI?!

JESTE LI IKAD DOŽIVJELI OVU LUDU VRSTU ORGAZMA? Ove sretnice jesu, evo što kažu: ‘Bilo je postupno, ali vrlo moćno…’

Sve su tri žene otkrile kako im za postizanje ove vrste orgazma treba oko pet minuta

Seksualni vrhunac žene uglavnom doživljavaju stimulacijom klitorisa ili prilikom penetracije. Nešto rjeđe postižu ga analnim seksom, ali orgazam o kojemu su progovorile ove žene malo tko bi se uopće usudio pomisliti da je moguć.

One su postigle orgazam isključivo stimulacijom bradavica i kunu se kako zapravo nije teško doći do njega ako znate što vam odgovara. Bradavice su visoko osjetljiva erogena zona i kod muškaraca i kod žena. Čak i ako ne doživljavate orgazme tijekom takve stimulacije, ona može potencirati ugodu i ubrzati taj završni čin.

‘Oboje smo bili šokirani’

Tri žene anonimno su za Cosmopolitan opisale kako se točno osjeća orgazam preko bradavica.

“Bila sam s dečkom i on je držao ruku preko mojega ramena dok smo gledali film. Počeo se lagano igrati mojim bradavicama preko majice i zamalo sam došla do vrhunca. Nakon toga sam eksperimentirala sama”, izjavila je prva.

‘JE LI TO NORMALNO POSLIJE ORGAZMA?’: Požalila se na neobičnu reakciju svog dečka u krevetu, ali ovom se nije nadala

“Takav orgazam doživjela sam kroz predigru i eksperimentiranje s mojim prvim dečkom. Oboje smo bili vrlo neiskusni pa smo istraživali jedno drugo. Uslijedila je gomila užitka. Bilo je postupno, ali vrlo moćno. Poslije sam bila iskreno zadovoljna. Što se mene tiče, to je sjajna stvar – samo još jedan način da se postigne zadovoljstvo”, kazala je druga.

“Moj se partner igrao mojim grudima puno nježnije nego što to inače radi. U početku je bilo dosadno, dodir je bio preslab i htjela sam mu dati neke instrukcije, a onda sam odjednom shvatila da mi se bliži orgazam. Oboje smo bili šokirani”, rekla je treća.

‘Žljezdani osjećaj’ u grudima

Sve su tri žene otkrile kako im za postizanje ove vrste orgazma treba oko pet minuta. Usporedile su orgazam putem bradavica s drugim vrstama orgazma.

“Traje dulje, osjeća se nekako dublje, a rekla bih da je osjećaj manje intenzivan, ali ugodniji”, rekla je prva.

“Mislim da orgazmi na bradavicama ne traju toliko dugo koliko genitalni orgazmi, a osjećaj ‘vala’ koji dobivam genitalnom stimulacijom nije toliko izražen – orgazmi preko bradavica osjećaju se oštrije i kraće, pretpostavljam. Međutim, kada imam orgazam preko bradavica, osjetljivije mi je i genitalno područje”, ispričala je druga.

“Vrlo slično kao kod klasičnoga orgazma, ali sa ‘žljezdanim osjećajem’ u grudima, gotovo kao da su otečene”, zaključila je treća.

Povratak na Net.hr