Nikome nije svejedno

JESTE LI I VI MEĐU NJIMA? Najveći strahovi muškaraca i žena prije prvog seksa s novim partnerom

Prije seksa s novim partnerom kroz glavu nam prolaze razne stvari. Evo što najviše brine muškarce, a što žene i nije ono što mislite.

Mnogi bi pomislili da je prvi ‘strah’ prije seksa s novim partnerom ili partnericom hoćemo li im se svidjeti bez odjeće, piše SuperdrugOnlinedoctor.

Međutim, anketa u kojoj je sudjelovalo 2.000 ispitanika, među kojima 1.212 muškaraca i 916 žena, pokazala je da se naši strahovi odnose na nešto posve drugo.

PERVERZIJE NAS ČINE BOLJIMA: Znanstvenici tvrde da sado-mazo seks potiče kreativnost

Kada je riječ o muškarcima, njihov najveći strah je da partnerica ima spolnu bolest, dok žene najviše brine da partner neće htjeti koristiti kondom.

Kondomi i spolne bolesti

Pripadnike muškog spola brine i hoće li će žena doživjeti orgazam, strah ih je da će kondom puknuti i rezultirati neželjenom trudnoćom, da će prebrzo ejakulirati, da se neće svidjeti partnerici kada se skinu, da će imati problem s erekcijom, da će biti loši u seksu, da im je penis mali, da će partnerica pomisliti kako su neiskusni i da će se nakon seksa osjećati neugodno.

SANJALI STE SEKS S BIVŠOM, ŠEFICOM, NEPOZNATOM ŽENOM… Evo što to može značiti

Žene, osim toga da muškarac neće htjeti koristiti kondom, brine da li on ima spolne bolesti, strah ih je da će kondom puknuti, boje se da neće biti privlačne muškarcu kada se skinu, da njihov partner neće prihvatiti ‘ne’ kao odgovor, da će muškarac tražiti od njih da rade nešto što ne žele, da će tijelo proizvesti neugodan zvuk tijekom seksa, da partner neće doživjeti orgazam i da će biti loše u seksu.

 

Povratak na Net.hr