INTERNET U NEVJERICI

JE LI ONA NORMALNA? Djeveruša na vjenčanju zatražila totalno neukusnu stvar od 12-godišnje curice

Jedna od djeveruša malo se zanijela s planiranjem vjenčanja svoje najbolje prijateljice

Nije tajna da vjenčanja mogu biti prilično skupa i svaki doprinos sa strane uvelike pomaže mladencima. U redu je ako se za pomoć zatraži bliske odrasle osobe koje zarađuju i mogu si priuštiti financijski sudjelovati u troškovima cijele ceremonije.

No, jedna od djeveruša malo se zanijela s planiranjem vjenčanja svoje najbolje prijateljice i na kraju zatražila pomoć od dvanaestogodišnje djeveruše kako bi otplatila djevojačku večer. Da stvarno. Majka djevojčice na Redditu se požalila na problem i zatražila savjet.

Majka, koja je mladoženjina sestra i također uključena u vjenčanje kao djeveruša, tvrdi kako je ta djeveruša zamolila sve njih da daju svoj doprinos troškovima zabave, a iznos za svaku od njih iznosio bi 466 funti.

Takvo što nikad nije vidjela

Njezin zahtjev, koliko god bizarno zvučalo, obuhvatio je i 12-godišnju djevojčicu, tako da je od majke zatraženo da za obje plati više od 900 funti, prenosi Mirror.

NEUGODNO ISKUSTVO IZ DUĆANA: Prijetili mu policijom zbog onoga što je kupovao: ‘Nikad nisam bio više ponižen u životu…’

“Jesam li vještica ako mislim da moja kći ne bi trebala biti financijski odgovorna za pomoć u plaćanju svadbenih procedura u kojima će sudjelovati?”, upitala je majka na Redditu pa nastavila: “Moj se mlađi brat ženi sljedeće godine, a ja sam djeveruša zajedno sa svojom kćerkicom, koja je mlađa djeveruša, a moja druga kći zadužena je za cvijeće.”

“Za svako vjenčanje na kojemu sam bila, djeveruše su snosile dio troškova za ukrase, hranu, prostor, tortu, usluge, igre… Ali nikada nisam čula da je dijete moralo biti financijski odgovorno. Oduvijek sam viđala da se to dijelilo među odraslim djeverušama”, objasnila je.

Treba li dijete platiti?

“Trošak o kojem govori djeveruša iznosi oko 600 dolara po djeveruši. Dakle, to znači da bih ja sada morala platiti 1200 dolara za zabavu. Jesam li u krivu misleći da bi osam odraslih djeveruša trebalo podmiriti te troškove bez uključivanja djece?”, pita se zbunjena majka.

Više od 500 ljudi komentiralo je ovu objavu na Redditu. Mnogi su ogorčeni troškovima zabave i slažu se da dijete ne bi trebalo platiti, a neki su djeverušin zahtjev nazvali “neprimjerenim”.

“Pa ovo je smiješno!”, komentirao je netko, a drugi su se nadovezali: “Pa tko troši toliko novca na djevojačke večeri?! I ne, djeca ne moraju plaćati svoj dio. Prilično sam sigurna da djevojčica neće ispijati koktele i bančiti cijeli vikend.”

Povratak na Net.hr