ONLINE DATING

IMA LI VIRTUALNA VEZA BUDUĆNOST? Prema ovih 6 znakova ocijenite hoće li prerasti u nešto ozbiljnije

U vrijeme društvenih mreža, mnogi se ljubavni parovi upoznaju na internetu. Ali, budući da je “dejtanje” postalo virtualno, i ljubav je postala riskantnija. Teško je takvo poznanstvo pretvoriti u nešto ozbiljnije jer nema izravnog kontakta kao pri upoznavanju uživo.

Ovo su znakovi da vaša mrežna veza ima potencijala podići se na višu razinu.

Dosljednost

Ako se čujete jednom u tri dana, to definitivno nije obećavajuće. Razgovori bi trebali biti na principu ping-ponga, dakle, kontinuirana komunikacija s brzim odgovorima. Ako čekate cijeli dan da vam partner odgovori na poruku ili se uopće javi, nije mu stalo.

Uzbudljivost

Kako bi se potaknuo pravi odnos s nekim, važno je da se osjećate uzbuđeno zbog svakog razgovora. Iscrpljujuće je, ali ako stvarno tražite nešto što ima smisla – i tražite ga na mreži – onda morate ozbiljno ući u svaki razgovor i pokušati drugu stranu upoznati na jedinstven način, bilo da se radi o personaliziranim pitanjima ili pozornom slušanju svega što govori.

Osam znakova koji pokazuju je li vaša veza zaista jaka i ide li u pravom smjeru

Romantika

Ponekad se možda osjećate kao da sastanak na mreži uništava romantiku. Ljudi postaju avatari, a kada se konačno sretnete u stvarnom životu, niste sasvim sigurni je li to spoj ili se samo neobavezno družite. Pobrinite se da vaše prvo nalaženje uživo bude romantično. Kupite neki poklončić i lijepo se sredite.

Sastanci uživo

Tražite li potencijalnog partnera, pogurajte taj mrežni odnos čim prije na novu razinu. Dakle, ako ste na aplikaciji za pronalaženje partnera u potrazi za ljubavlju, pripremite se za izvanmrežni odnos nakon nekoliko poruka. Inače biste mogli izgubiti priliku.

Telefonski razgovori

Želite li da vaš odnos postane ozbiljan, morate podići telefon i čuti jedno drugomu glas. Ako vam se to čini kao tlaka, kako ćete tek uložiti napor da budete u trajnom odnosu s tom osobom? Osim toga, razgovarajući možete izreći u jednoj minuti ono što biste pisali u 30 poruka. Mnogo je jednostavnije.

Povratak na Net.hr