PREMA ZEMLJAMA

GDJE SU NAJBOLJI, A GDJE NAJLOŠIJI LJUBAVNICI NA SVIJETU? Novo istraživanje donijelo iznenađujuće aktualne podatke

Novo istraživanje iznjedrilo je najbolje i najlošije ljubavnike na svijetu. U koju se zemlju trebate preseliti za ultimativno ljubavno iskustvo?

Može li se o ovoj temi uopće generalizirati? Koliko je fer nekoga etiketirati kao lošeg ljubavnika samo na temelju države iz koje dolazi – o tome bi se dalo raspravljati. Ipak, prosječni podatci postoje i vrlo su zanimljivi.

Prema najnovijoj studiji, Australci su u krevetu bez konkurencije. S druge strane, Novi Zeland se baš nije proslavio. Pa, krenimo redom: prva tri mjesta najboljih muških ljubavnika na svijetu zauzeli su Australija, SAD i Južna Afrika.

Sve su tri zemlje osvojile osam od maksimalnih deset bodova u istraživanju na mrežnoj stranici Saucy Dates, što znači da su ocijenjeni kao vrlo dobri ljubavnici. Žene su, s druge strane, poredane nešto drugačije. Australke su, za razliku od svojih partnera, dobile tek šest bodova, što znači da nisu vrlo dobre u krevetu, ali još uvijek mogu proći.

Najboljim su ljubavnicama ocijenjene Amerikanke, Kanađanke, Francuskinje i Talijanke – sve su također dobile po osam bodova. Dok se Talijani i Španjolci oduvijek smatraju najvatrenijim muškarcima, na ovom testiranju to nisu potvrdili, osvojivši po sedam bodova.

Isto su toliko dobili i njihovi “kolege” iz Francuske i Kanade te žene iz Južne Afrike i Velike Britanije. Sa sedam su bodova ocijenjene i Njemačka te Indija, zemlje u kojima nema razlike prema spolovima.

Najnespretniji su u krevetu, čini se, Novozelanđani, koji su pali ispod prosjeka i dobili svega četiri boda – ili u prijevodu: etiketu loših ljubavnika.

Saucy Dates navodi kako je ispitano ukupno 22.753 njihovih članova iz cijeloga svijeta. Ispitanici su trebali na ljestvici od 0 do 10 ocijeniti svog posljednjeg seksualnog partnera te navesti koje je narodnosti bio.

U ispitivanju su sudjelovali samo heteroseksualci, što znači da su muškarci mogli ocjenjivati samo žene i obrnuto. Zaključak je da su, gledajući rezultate za oba spola, najbolji ipak ljubavnici iz SAD-a, koji su onda, podrazumijeva se, i najkompatibilniji jedni s drugima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr