banner

VIŠE NE ZNA ŠTO BI

FRUSTRIRANA SUPRUGA: ‘Muž mi je priuštio točno osam orgazama – u 17 godina braka. Čak sam mu i rekla što krivo radi, ali…’

Pokušali su razgovarati o tome, ali ništa se ne mijenja. Ona je već počela maštati o seksu s drugim muškarcima

Popularni britanski tabloid The Sun predstavio je pojačanje u obliku još jedne kolumnistice i savjetnice o vezama i seksu. Odsad će, uz dobro nam poznatu Deidre Sanders, škakljive probleme svojih čitatelja rješavati i Chloe Madeley.

Čim je počela raditi, inbox ove mlade ekspertice ispunila su brojna pisma. Na prvo je već odgovorila. Naime, u rubriku Ask Chloe javila se žena koja je u braku 17 godina, ali posve nezadovoljna svojim seksualnim životom.

BIVŠA DJEVOJKA POSLALA MU JE ANKETU DA OCIJENI SEKS S NJOM: ‘Ne mogu vjerovati da sam spavao sa psihopatkinjom’

shutterstock

Osam orgazama u 17 godina

“Slažemo se odlično i puno smo toga proživjeli zajedno, ali veliki je problem nastao u našoj spavaćoj sobi. Orgazam sam s njime doživjela svega osam puta i to uz pomoć igračke za seks”, požalila se čitateljica.

“Volim svoga muža i ne želim prekinuti naš odnos, ali ovo moramo promijeniti. Pokušali smo razgovarati o tome, ali ništa se ne mijenja. Čak sam počela maštati o seksu s drugim muškarcima”, priznala je očajna supruga.

NIJE NI ČUDO ŠTO GA ZOVU – SLADOSTRAŠĆE: Nepoznate činjenice o orgazmu i po čemu se razlikuje kod žena i muškaraca

shutterstock

Nije krivo nezadovoljstvo

Madeley joj je odgovorila vrlo izravno – čini se da razmišljanje o spolnim odnosima s drugim ljudima nije potaknulo čisto nezadovoljstvo u krevetu, već i činjenica da je punih 17 godina u braku, što je dovelo do monotonije.

“U tome nema ništa loše, sve dok samo maštaš. Mislim da bi suprugu trebala jasno dati do znanja koje tehnike ti pomažu da doživiš orgazam, a koje ne. Jednom kada vidi da te uspio zadovoljiti, reci mu da postane malo kreativan. Postoji stvarno bezbroj načina da se međusobno zadovoljite”, napisala je Chloe.

Povratak na Net.hr