NEUGODNA SITUACIJA

DRAMA NAKON TROJCA: ‘Živim u strahu jer bi dečki s kojima sam spavala mogli objaviti fotke na kojima sam gola i svezana za krevet’

Djevojka iz ugledne obitelji strahuje da će ju roditelji razbaštiniti ako njezine seksi fotke procure u javnost

Amaterska plesačica (23) strahuje da će poznanik objaviti njezine eksplicitne fotografije koje bi joj mogle uništiti za život pa se za savjet obratila Sunovoj kolumnistici Deidre.

PRIZNANJE PRELJUBNIKA: ‘Varam ženu s njezinom sestričnom. Poput zečeva smo kada se vidimo, ne mogu si pomoći’

Klubovi u kojima inače pleše bili su zatvoreni zbog koronavirusa, no skupa s ostalim kolegicama zaobišla je pravila i održala privatnu zabavu prije mjesec dana povodom rođendana nekolicine muškaraca koje poznaju iz teretane.

“Svi smo prijatelji i prije koronavirusa bismo vježbali zajedno i družili se vikendima”, objasnila je djevojka i dodala da su zbog alkohola svi zaboravili na socijalnu distancu.

UHVATILA MUŽA NA GEJ STRANICI ZA UPOZNAVANJE: ‘Bojim se da je naš brak samo paravan za njegovu pravu seksualnu orijentaciju’

Jedan dečko nosio ju je budući da su ju boljela stopala zbog neudobne obuće, dok je drugi nosio njezine štikle. Pozvala ih je kod sebe gdje su još pili i upustili se u trojac.

‘Svezana i gola’

“Kada su otišli shvatila sam da mi nema grudnjaka. Jednom od njih sam poslala poruku da trebam svoje rublje natrag, a on mi je odgovorio: ‘Koje rublje? Misliš na ovo?’ i priložio fotku na kojoj sjedim svezana i gola na stolici s maskom preko lica, a on drži grudnjak iznad moje glave”, napisala je 23-godišnjakinja.

Mladić joj je kasnije poslao samo nekoliko emotikona koji se smiju i nije joj odgovarao na poruke. Djevojka strahuje jer se na fotki jasno vidi njezino lice i zato što postoji mogućnost da su dečki snimili još nekoliko eksplicitnih fotki koje možda dijele dalje.

Njezin je brat često u teretani kad i oni, a budući da dolazi iz ugledne obitelji strepi da će ju razbaštiniti ukoliko fotke dođu do njih.

“Znam da sam bila glupa, no mogu li učiniti bilo što kako ne bi objavili te fotografije na društvenim mrežama ili negdje drugdje na internetu?”, upitala je zabrinuta djevojka kolumnisticu.

Kršenje zakona

Deidre je djevojci rekla da bi dijeljenjem njezinih golih fotografija dečki prekršili zakon. Savjetovala joj je da cijeli slučaj prijavi policiji i da više ne komunicira s mladićima koje je donedavno smatrala prijateljima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr