banner

POGLEDOM 'UBILA' MUŽA

DJEVOJČICA GADNO ‘USOSILA’ TATU: ‘Mama, zašto je tvoj grudnjak u tatinom autu?’; Mama: ‘Molim? U tatinom autu nisam bila tjednima…’

Obiteljski nesporazum brzo je riješen, a cijela je situacija dobro nasmijala korisnike Twittera

Djeca zaista imaju odličan tajming s pitanjima. U to se uvjerio jedan otac kojeg je ‘usosila’ četverogodišnja kći kada ga je pred njegovom suprugom upitala zašto je njezin grudnjak u njegovom automobilu.

Otac je cijelu stresnu anegdotu podijelio na Twitteru i nasmijao tisuće ljudi.

“Moja četverogodišnja kći pokušala mi je smjestiti danas”, napisao je tviteraš. “Upitala je suprugu zašto je njen grudnjak u tatinom autu. Žena me ubila pogledom, nije bila u mom autu tjednima”, objasnio je. Iako se pokušao obraniti, djevojčica nije posustajala i stalno je ponavljala da je vidjela nešto nalik grudnjaku pa su se svi spustili do garaže kako bi vidjeli na što misli.

STAVILA JE MASKU NA LICE, NO PROŠETALA SE JE U GRUDNJAKU: Slavna manekenka malo toga je ostavila mašti promatrača

Na očevu sreću, kći je mislila na zaštitnu masku koju je pomiješala s košaricom grudnjaka.

Tvit o nesporazumu koji je vrlo lako mogao završiti rastavom postao je viralan. Skupio je 160.000 lajkova i 58.000 dijeljenja.

“Plačem od smijeha, kći ti je dala do znanja da će te cinkati”, “Kada ti kći u budućnosti kaže ‘Nemoj ovo reći mami’, spomeni joj ovaj incident”, “Dobro je što znaš kome je odana. Loša stvar je što se ne radi o tebi. Pazi na nju”, pisali su tviteraši u komentarima.

Iako se nesporazum dogodio 2018., ponovno je postao viralan zbog pandemije koronavirusa zbog koje su zaštitne maske već mjesecima na svakom koraku.

Povratak na Net.hr