banner

OBJAVA PODIGLA PRAŠINU

DEČKO (19) PRIZNANJEM ZAPREPASTIO INTERNET: ‘Mrzim svoj posao, ali spavam sa šeficom (46), a ona mi ne dopušta da dam otkaz’

Ljudi smatraju kako šefica samo manipulira njime jer nije glupa da sebe dovede u poziciju priznavanja stvarne prirode njihova odnosa

Mladić koji je ozbiljno razmišljao o davanju otkaza na poslu, otkrio je kako mu je znatno starija šefica dala posebne pogodnosti nakon što je počeo spavati s njome, ali sada nije siguran kako da prekine tu vezu.

Pišući anonimno na Redditu, 19-godišnjak – za kojega se vjeruje da je iz Velike Britanije – objasnio je da radi kao agent u pozivnom centru od rujna prošle godine i trudi se ispuniti očekivane minimalne ciljeve poduzeća.

Planirao je napustiti posao već nakon tri tjedna, ali je poslije vesele noći u pubu završio u krevetu sa svojom šeficom Michelle (46), a njihova intimna veza nastavila se tijekom posljednja četiri mjeseca, prenosi Daily Mail.

Seks u zamjenu za ljenčarenje

Prije nekoliko tjedana, još uvijek nesretan na svom poslu, dečko je rekao šefici kako želi otići, ali ona ga je molila da to ne učini i rekla je da može ostati i ne raditi doslovno ništa te da će ga ona pokrivati.

“Da skratim priču, počeli smo se često viđati i redovito seksati, a mislio sam da će njoj biti drago ako odem kako ne bi završila u problemima. Ali ona želi da nastavim raditi. Rekao sam joj da želim otići prije tri tjedna, a ona me molila da to ne učinim i obećala da će učiniti nešto za mene na poslu kako bi mi bilo lakše”, napisao je anonimni reditovac.

“Mislim da se ona boji kako ću je, ako prestanem raditi s njom, prestati viđati, što bih u stvarnosti vjerojatno i učinio, ali ona se potrudila da to spriječi. Ono što je učinila je da sada sjedim u uredu pretvarajući se da cijeli dan razgovaram s ljudima i čini da izgledam kao da nešto stvarno i radim”, dodao je 19-godišnjak.

I’ve started sleeping with my boss and shes set it up at work so that I can basically pretend to work all day. But I want out if the situation. from relationship_advice

Ona prosula opaku prijetnju

“No, ni to nije ono što ja želim i svejedno bih otišao. Na to mi je ona rekla da, ako je već tako, morat će reći nadređenima istinu o tome da nisam radio svoj posao dulje vrijeme. Što da učinim?”, upitao je zabrinuti radnik.

Komentatori na Redditu mladiću su rekli da slobodno može dati otkaz jer mu šefica ne može ništa, dok su mu drugi savjetovali da ne da otkaz, već i sam nešto izvuče iz cijele situacije – odnosno da tuži šeficu i njezino ponašanje ljudskim resursima.

“Ti imaš 19 godina, ona 46 i još k tome ti je nadređena. To je seksualno uznemiravanje za koje ju možeš tužiti i još od tvrtke dobiti novac”, objasnio mu je jedan korisnik. Neki su dodali kako šefica samo manipulira njime jer nije glupa da sebe dovede u poziciju priznavanja stvarne prirode njihova odnosa i “benefita” na poslu koje mu je ona sama dala.

Povratak na Net.hr