Ne uzimaju 'mačka u vreći'

DEČKI, OVO MORATE ZNATI: Pet cura otkriva kako i prije seksa znaju je li frajer iskusan u krevetu

Cure na Redditu otkrile su kako prepoznaju je li frajer iskusan u krevetu, koliko im je to važno te, možda i najvažnije, što im uopće znači iskusan ljubavnik.

Dok društvo i dalje nameće prilično kontradiktorne standarde za žene (da istodobno mora biti “lavica” u krevetu i čedna), za muškarce je priča prilično jednostavna.

IDEALAN PARTNER: Žene kod muškaraca traže jednu jedinu stvar, a to je…

Žene prilično dobro znaju koliko je muškarac iskusan i bez da ga odvedu u krevet. Ove djevojke su za Pressroom otkrile i kako:

1. Pripravan na sve

Moj prijatelj je u kupaonici imao tampone i uloške, zajedno s četkom i gumicama za kosu i nekoliko ženskih jednokratnih britvica. Ispočetka mi je bilo malo čudno, ali ubrzo sam shvatila da očito toliko cura prolazi kroz stan da se pobrinuo da imaju što god im zatreba

2. Zna se čija sam

Po mom iskustvu, iskusni muškarci ne trebaju u javnosti dokazivati da sam ja njihova djevojka. Maksimalno što naprave je da me obgrle oko struka. Neiskusni, s druge strane, na sve načine “obilježavaju teritorij” – od ljubakanja do toga da me govorm tijela ograđuju od drugih muškaraca. Također, kada dođe do ideje seksa, iskusni muškarci znaju da i žene vole seks, dok neiskusni “hodaju po jajima”.

3. Poljubac sve otkriva

Kad se poljubim s iskusnim frajerom sve nekako dolazi prirodno, a kod neiskusnog kao da samo gura svoje usnice na mene.

4. Mogu čitati koliko žele, ali…

Još jedna korisnica slaže se da je poljubac najvažniji znak: Neiskusni mogu proučavati koliko god žele, i ponekad to i popravi stvari, ali ima nešto kod ljubljenja što se mora vježbati na stvarnim ljudima. Ponajprije kako se prilagoditi različitim stilovima. Imala sam lika koji je bio prilično neiskusan. U sekso je još bio ok, ali njegovo shvaćanje poljuopca bilo je kako da se pijavica uhvatila za moja usta i potom mi ugurala jezik niz grlo.

5. Ponaša se prirodno

Neiskusan: Previše se brine da stvari napravi “pravilno”, kao da su djevojke video igrica s razinama postignuća. Toliko se trudi da se ne može opustiti i jednostavno biti dobra i zabavna osoba.
Iskusan: On se samo druži, šali i totalno je smiren. Ne “vreba” tj. ne upucava se očajnički dok je u društvu žena. Najkraće rečeno, cure tretira prvo kao prijatelje, a ne samo partnerice za parenje. Ne kao da ih ne gleda kao žene, nego jednostavno ne radi sve samo zato da bi impresionirao suprotni spol.

Povratak na Net.hr