VRUĆA TEMA

DA NEMA VIDEA, NE BISTE VJEROVALI: Cura postavila škakljivo pitanje pa pokrenula lavinu: ‘Meni je moj prenio spolnu bolest…’

Mandina je priča zainteresirala svekoliku javnost te su se i drugi korisnici odvažili otkriti kako su oni doznali da ih partneri varaju

Na TikToku se pojavio novi trend u sklopu kojega ljudi otkrivaju najluđe načine na koje su saznali da ih partneri varaju. Sve to pretočili su u zanimljiva i poučna videa koja su pravi hitovi. Neki su bili pravi detektivi, a neki su se uistinu šokirali.

Sumnjive poruke

Mandi Kay Bowles iz Oklahome bila je prva koja je snimila video na ovu temu. Ona je na TikToku ispričala kako je prije dvije godine izlazila s dečkom i u jednome trenutku shvatila kako joj njegovi odgovori baš i nemaju smisla.

“Slao mi je poruke koje kao da su trebale ići nekom drugom. Prozvala sam ga zbog toga, ali rekao je da je bilo slučajno”, govori Bowles. A onda se dečko pojavio s majicom koju nikad prije nije vidjela.

@mandiiikayyy

still so funny to me😂 #cheater #storytime #fyp #funny #foryou #ReadySetShop #funnystory #OPIObsessed #ex #growth #WalmartSyncAlong #scandal #cheating

♬ original sound – Mandi Kay Bowles

“Kada sam ga krenula zagrliti, vidjela sam dugačku ružičastu vlas kose”, kaže Mandi, koja je tada imala kratku narančastu kosu. On je ponovno odbacio njezine optužbe, a sve je saznala kada ju je nekoliko mjeseci poslije preko Facebooka kontaktirala neznanka koja joj je poslala snimku zaslona svoga razgovora s njezinim dečkom.

MISLIO DA JE DOBIO SEKSI KUĆANICU, KAD ONO… Cura se vrhunski našalila sa stereotipima u videu koji je trenutno glavni hit

Prenio joj bakteriju

Mandina je priča zainteresirala svekoliku javnost te su se i drugi korisnici odvažili otkriti svoje. Sličan video napravila je i Brittany Ciara, koja je saznala da je dečko vara kada je otkrila da ima opasnu bakteriju.

@brittanyciara

#stitch with @mandiiikayyy my life is wild. #fyp #cheaters #cheatingboyfriends #gross #storytime #SelfImprovement #REMDreamCheck #alllovehere

♬ original sound – Brittany

“Liječnik me nazvao i rekao da su stigli rezultati moga testa i da lijekovi koje mi je dao neće djelovati te da dođem po druge. Naime, objasnio mi je kako su mi u urinu našli bakteriju E. coli, koja je došla iz izmeta. Ispostavilo se da moj dečko nije išao u teretanu, nego se seksao s drugim muškarcem”, priznala je šokirana Ciara.

Ime njegove bivše

Danielle Brown kazala je kako se njezin bivši izlanuo kada je jedne večeri došao kasno iz Starbucksa, prenosi The Sun.

@daniell3brown

It only took 100 times for me to leave🤡 #neveragain#fyp#foryou#storytime#cheater#clown

♬ original sound – Mandi Kay Bowles

“Išla sam uzeti gutljaj njegove kave jer meni nije donio ništa, a kada sam pogledala u čašu, vidjela sam da na njoj piše ime njegove bivše. Očito je ona naručivala kavu pa su na čašu napisali njezino ime. Sve je završilo s tom istom kavom u njegovu licu”, rekla je.

‘OSJEĆAM DA ME SAMO ISKORIŠTAVA ZA SEKS’: Žena razmišlja o razvodu nakon 20 godina braka. Tko bi joj nakon ovoga zamjerio?!

Žena ‘radodajka’

Svoje iskustvo, zbog kojega se i razveo, podijelio je korisnik TikToka pod imenom Coconut Jon. On je ispričao kako je jedno vrijeme radio tri tjedna većinom noćne smjene. Jedne večeri bio je slobodan i izašao je sa suprugom u obližnji bar na nekoliko piva.

@coconutjon

#stitch with @mandiiikayyy I hate cheaters #REMDreamCheck #HowBizarre #BagelBopsContest #laugh #cashappinbio #redbadger #fyp #followme #fortheboys

♬ original sound – CoconutJon

Ondje mu je prišao čovjek koji ga je pitao je li on ovdje s plavušom. Jon je rekao da je, a čovjek mu je rekao kako ta plavuša ima muža koji puno radi i “ako odigra svoje karte kako treba, neće ga odbiti”. Ovaj je mislio da ga tip zafrkava, ali hladan tuš uslijedio je kada mu je on potanko opisao kako izgleda njegova spavaća soba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr