Svaki ima svoje čari

DA BI ŽIVJELI DUGO I SRETNO: Tri vrste seksa koje svaki par mora prakticirati

Seks, vođenje ljubavi, intimnost, raditi “ono”, pa čak i drmanje – sve je romantičnije i bolje od službenog naziva – snošaj.

No bez obzira na to kako ga nazivate, John Gray, pisac bestselera Muškarci su s Marsa, žene s Venere ističe kako bi svaki par morao redovito prakticirati tri vrste seksa

Gurmanski seks

Podosta vremena, truda i ljubavi uloženo je u ovaj seks. I to ne samo u čin, nego i u ambijent i pripremu. Romantični spoj je preduvjet, a karakterizira ga i posebno uređenje ambijenta, seksi rublje… “imate cijelu večer da izgradite napetost, a onda je otpustite kroz seks. E, to gurmanski seks, objašnjava Gray.

Stari, dobri domaći seks

Gray ga opisuje kao vaš “tipični, hranjivi seks” koji je manje uzbudljiv od gurmanskog, ali i najznačajniji u vezi.

“Najčešće traje oko 30-ak minuta, s dobrih 15-20 minuta predigre i stimulacije. Obavite čin i potom se mazite” objašnjava Gray koji dodaje da bi takav seks trebao biti “obvezan” barem jednom, dvaput na tjedan.

Nabrzaka

neobicanseksBez obzira na to je li u pitanju oralni seks ili brzinska seansa, Gray ističe kako je ovo divan način da ugurate seks u natrpani raspored. A osim toga, ima nešto uzbudljivo i animalno u njemu što potiče strasti te se partneri osjećaju željeno.

Povratak na Net.hr