KARMA JE ČUDO

CURU SUSTIGLA RAZVRATNA PROŠLOST: ‘Zbog onog što sam učinila u srednjoj školi, roditelji mog dečka misle da sam ku*va’

Kao klinka je spavala s tipom kojeg više nikad u životu nije trebala vidjeti. Ali, on je nakon dvije godine pozvonio na vrata njezina sadašnjeg dečka…

Ova 19-godišnjakinja povukla je nepromišljeni potez, zbog kojega je sada mrzi cijela obitelj njezina dečka. Naime, prije nego što je započela vezu snjime, spavala je s – njegovim najboljim prijateljem.

“Taj dečko bio je jako popularan u školi i spavao je s dosta djevojaka. Kada sam imala 17 godina, pala sam na njegovu priču i završili smo u krevetu. Ubrzo je prekinuo svaki kontakt sa mnom, a saznala sam i da je spavao s drugom curom dva tjedna nakon toga”, započela je u svojemu pismu za The Sun.

Sledila se kad joj se pojavio na vratima

“Znala sam da će škola kad-tad završiti pa me nije bilo pretjerano briga. Sadašnjega dečka, koji je godinu dana stariji od mene, upoznala sam na fakultetu. Iako nas je karantena početkom pandemije razdvojila, ubrzo je predložio da se preselim k njemu i njegovim roditeljima. Sve je bilo odlično dok njegov prijatelj nije došao k nama”, nastavila je djevojka.

PEDESET GODINA ČOVJEK IMA ISTI BIZARAN FETIŠ: ‘Sada je i žena saznala, kaže da me nikako ne shvaća…’

Ona, naime, nije imala pojma da je taj tip, s kojim je spavala u srednjoj, stari prijatelj njezina dečka. Odlučila je prešutjeti svoju aferu, ali nakon tjedan dana nije mogla više izdržati i sve je priznala.

Vijest se proširila i svi je osuđuju

“Dečko nije bio sretan, ali rekao je da je to moja prošlost i da je on prihvaća. Problem je nastao kada je sve ispričao svojoj mami. Ona sada jedva razgovara sa mnom, a sve je prenijela i svojem suprugu te drugom sinu. Osjećam da me ne podnose i razmišljam da se vratim natrag kući”, zaključila je očajna 19-godišnjakinja.

“Dobro je to što tvoj dečko ne želi zadirati u tvoju prošlost, već mu je važna isključivo sadašnjost. Emocionalno je jako zreo za svoje godine. Mame znaju biti ljubomorne na djevojke svojih sinova, ali najbolje bi bilo da lijepo s njome porazgovaraš. Reci joj koliko voliš i poštuješ njezina sina te da ti je žao zbog seksa s tim prijateljem. Nadam se da će razumjeti”, savjetuje Deidre Sanders.

Povratak na Net.hr