TESTIRALA VJERNOST

CURA POKAZALA KAKO JE UHVATILA DEČKA U PRELJUBU: Rezervirao je hotelsku sobu, a onda se u cijelu priču upleo – njen tata

Djevojka je htjela testirati dečkovu vjernost pa je natjerala prijateljicu da mu pošalje poruku, na što je on nasjeo

Djevojka koja je pokazala kako je uhvatila svog lažljivog dečka u prevari postala je viralni hit na TikToku.

TikTokerica Jade bila je s dečkom u vezi godinu i pol dana, no posljednji mjeseci odnos im je postao toksičan. “Jedva smo razgovarali, spavao je na kauču”, objasnila je.

U to vrijeme primijetila je da dečko često šalje poruke istoj osobi, a kasnije je otkrila da se radilo o njegovoj bivšoj djevojci.

OTKRILA DA JE FRAJER VARA NA NAJBIZARNIJI NAČIN: Kupovala majicu pa vidjela nešto poznato; prepiska s drugom ženom je sve

Kako bi testirala njegovu vjernost, Jade je natjerala prijateljicu Hayley da mu pošalje poruku kako bi ga uhvatila na djelu. Nažalost, zagrizao je taj mamac i pristao se naći s njom. Otišao je toliko daleko da je rezervirao hotelsku sobu za njih.

No, kada je došao u hotel, dočekalo ga je pravo iznenađenje. Naime, umjesto Hayley dočekao ga je Jadein otac.

“Bok, ja sam Hayley”, rekao je otac prestravljenom dečku kada je otvorio vrata, a Jade je dodala: “A ja sam tvoja bivša cura”. “Nemoj se više vraćati. Nema Hayley, sj*bao si”, poručio mu je otac.

OPTUŽIO CURU DA GA VARA, ALI OVAKVOM RASPLETU SE NIJE NADAO: ‘Nisam više mogla…. Samo sam htjela piletinu!’

Video je u kratkom roku postao viralni hit s više od 650.000 pregleda i 3000 komentara u kojima gledatelji hvale oca koji se zauzeo za kćer.

“Iskreno, tvoj tata je bio prepristojan, svaka čast na kontroli”, “Moj tata bi ga udario čim bi otvorio vrata”, “Kako je ostao tako smiren? Moj otac bi ga nokautirao”, “Tvoj tata je sjajan, lijepo od njega što se zauzeo za tebe”, pisali su korisnici.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr