VEZA NA KUŠNJI

CURA I DEČKO U KREVETU, KAD EVO I CIMERA: ‘Malo smo popili i dogodio se grupnjak, ali jedna stvar mi nikako ne ide iz glave…’

Nakon seksa nije bilo neugodnih tišina te su se dečki složili da bi mogli ponoviti to iskustvo. Ali ona to želi izbjeći pod svaku cijenu…

Djevojka (23), čiji je tri godine stariji dečko predložio da jednom – i samo jednom – isprobaju seks utroje, sada je opčinjena tim frajerom koji im je trebao samo razbiti monotoniju u vezi i krevetu te neprestano razmišlja o tome koliko je bio dobar.

Nakon što je njihova veza postala ozbiljnija, cura se uselila u stan koji njezin dečko dijeli s cimerom. Taj potez ih je, kako kaže, samo još više zbližio.

Cimer ju je očarao u krevetu

“Seks je postao sve bolji jer smo puno više vremena mogli provesti zajedno, a i imamo svoj prostor. Kako volimo svašta isprobavati u krevetu, predložio mi je seks utroje – i to s njegovim cimerom”, ispričala je 23-godišnjakinja u svojemu pismu za The Sun.

PREVARILE SU PARTNERE I NIMALO SE NE KAJU; Sedam žena otvorilo dušu: ‘Muž me zanemarivao, a ja ne mogu bez seksa’

“Malo smo popili i bila sam skroz opuštena jer poznajem toga dečka vrlo dobro. Nakon seksa nije bilo neugodnih tišina te su se njih dvojica složili da bismo mogli ponoviti to iskustvo”, dodala je. Ipak, ona to izbjegava jer ju je prijatelj počeo jako privlačiti i voljela bih probati seks samo s njime.

“Ne mogu prestati razmišljati o tome, ne znam što da radim”, zaključila je i zatražila savjet od poznate kolumnistice i stručnjakinje za odnose Deidre Sanders.

Hoće li privlačnost splasnuti?

“Seks utroje samo je uništio tvoj odnos s partnerom. Osjećaš se nezadovoljno i osjetila si snažnu privlačnost prema drugoj osobi, koja te očito može bolje zadovoljiti. Zaboravi ideju da ponovno spavaš s cimerom ako želiš održati vezu s partnerom”, savjetuje Deidre.

“Privlačnost će splasnuti. Imaj na umu kako dobar seks za žene ne ovisi o veličini penisa, stoga vaš dečko može biti jednako dobar ljubavnik kao i njegov prijatelj, samo treba naučiti”, odgovorila joj je.

Povratak na Net.hr