SEKSUALNE GURUICE

ČETIRI LEZBIJKE SPASILE BRAK SREDOVJEČNOG PARA: Koliko je ovo ludo?! ‘Uzbudila sam se prvi put nakon mnogo godina’

Bilo je tu dosta izazovnih sadržaja – od vodiča za tantrički seks, preko ludih igračaka, pa sve do uživljavanja u seksi uloge

Može li skupina lezbijki podučiti hetero parove kako da začine svoj seksualni život? Upravo je to tema koju obrađuje novi televizijski show “The Lesbian Guide to Straight Sex”, koji se počeo emitirati na britanskome kanalu 5Star.

“Mi smo moćna ženska banda koja pomaže hetero parovima da imaju bolji seks. Želimo da postanu pomalo otkvačeni, da se prestanu ograničavati i da se sjete kako je seks zabava, a ne dosadan posao”, izjavila je Jade Laurice (26), aktivistica za mentalno zdravlje iz Nottinghamshirea.

Ona će s još tri homoseksualne žene otkrivati parovima s problemima u vezi ili braku kako da ponovno probude ugaslu iskru u ljubavnome životu. Jade, Genevieve, Ali i Maria uče hetero parove pokazujući im korake u spavaćoj sobi. Rezultati su iznenađujući.

Prvi par koji je javnosti izložio svoju vezu jesu Mollie De-Camp (48) i Ian Hardy (50) iz Gatesheada. Njihov seksualni život uronio je u probleme kada je Mollie ušla u menopauzu sa samo 42 godine.

Bilo je tu dosta izazovnih sadržaja

“Tjeskobna sam, naduta i to očito utječe na moje samopouzdanje. Ako se znojite, ne osjećate se seksi. Kao da u našoj vezi postoji treća osoba, ja je zovem Gospođa M”, rekla je Mollie. Njezin se suprug požalio kako je njegov libido nastradao upravo zbog svih tih silnih odbijanja u krevetu.

Na tjedan dana, ove su lezbijske guruice uzele Mollie i Iana pod svoje, odlučne da vrate njihovo povjerenje u seksualni odnos. Bilo je tu dosta izazovnih sadržaja – od vodiča za tantrički seks, preko ludih igračaka, pa sve do uživljavanja u seksi uloge.

‘MOJA VAGINA IMA TJESKOBU’: Spolni odnosi bili su sve bolniji, a onda je otkrila užasnu stvar; ‘Evo što vam stres može učiniti’

Jade, Genevieve, Ali i Maria najprije su odvele Mollie na životni tečaj, gdje su je poticale da se skine i prihvati svoje obline, Iana su, pak, učile kako unijeti neke nastrane igrice u spavaćo sobu i kako da bude dominantniji.

“Biti u sobi s lezbijkama koje su me učile da budem dominantan nije bilo ono što sam očekivao kada sam se probudio toga jutra. Ali bilo je korisno jer je bilo u cilju izgradnje moga samopouzdanja, da mogu preuzeti odgovornost i reći Mollie što želim”, kazao je Ian.

Ovaj par nemalo se iznenadio kada su ih lezbijske guruice odvele na satove tantričkoga seksa, gdje su ih učile kako da se ponovno povežu sa svojim iskonskim porivima.

Strastveniji su nego ikad prije

“Osjećala sam se napaljeno prvi put nakon mnogo godina. Bilo je nevjerojatno. To nas je jako zbližilo i imali smo priliku da se ponovno povežemo na drugačiji način”, otkrila je Mollie.

Nakon tjedan dana s ovom moćnom lezbijskom “bandom”, Mollie i Ian priznali su da im je napokon ponovno uspostavljen seksualni život i da su strastveniji nego ikad prije.

“Ono na čemu smo im toliko zahvalni je to što su nam pomogle da promijenimo smjer. Sada znam puno više o tome kako se osjeća Mollie, ali isto tako mislim da Mollie zna puno više o tome kako se ja osjećam”, dodao je Ian.

Iako “The Lesbian Guide to Straight Sex” prikazuje dosta eksplicitnoga sadržaja, ove lezbijke vjeruju da pružaju vitalnu uslugu koja ne pomaže samo parovima u emisiji, već i onima koji gledaju od kuće, prenosi The Sun.

“Lezbijski je seks poput sporta; toliko je različitih elemenata u njemu i želimo ljude naučiti kako da se igraju”, zaključila je Jade.

Povratak na Net.hr