SKANDALOZNA OBJAVA

BUDUĆA MLADENKA USRED PANDEMIJE ZAPRIJETILA GOSTIMA: ‘Tko mi ne dođe zbog koronavirusa, za mene je mrtav!’

Nonšalantno je izjavila kako je ‘nije briga za virus i njihove strahove’ jer je vjenčanje planirala punih 15 mjeseci

Neke mladenke uoči svojega najvažnijeg dana u životu kao da izgube razum. Sav taj stres i želja da sve prođe savršeno ponekad rezultiraju nerazumnim ponašanjem, čije posljedice najčešće trpe njihove obitelji, ali i uzvanici.

No, jedna je mladenka iz Amerike u svojemu “ludilu” otišla i korak dalje te je zaprijetila prijateljima da nipošto ne pomišljaju na nedolazak samo zbog straha od koronavirusa. Bridezilla je na Facebooku napisala kako neće dopustiti da joj paranoja zbog pandemije upropasti njezin veliki dan, piše Mirror.

POHLEPNA MLADENKA SABLAZNILA SVIJET: ‘Neću se suzdržavati, samo mi dajte jeb*** novac! Zar vam ništa ne značim?!’

Nije ju briga za virus i njihove strahove

“Udajem se za 37 dana, a provela sam 15 mjeseci planirajući vjenčanje”, započela je ova buduća mladenka, koja strahuje da će joj novonastala panika oko korone sve upropastiti.

“Potrošila sam tisuće dolara. Vježbala sam, planirala budžet, izbjegavala svađe u obitelji, personalizirala poklone, odgovarala na milijun e-mailova i popila mnogo vina u kadi. Zbog svega toga želim podsjetiti svoje goste da, ako ne dođu na moje vjenčanje, za mene su mrtvi”, poručila je vrlo izravno.

Ali, ni tu se bridezilla nije zaustavila, već je nonšalantno izjavila kako je “nije briga za virus i njihove strahove”. Njezina je skandalozna objava s Facebooka podijeljena i na Redditu, gdje je izazvala veliku pozornost, ali i salvu komentara.

MLADENKA ZGROZILA INTERNET IZBOROM CIPELA ZA VJENČANJE: ‘Pa što, ionako se neće vidjeti ispod haljine’

Ljudi je nazivaju egocentričnom

Mnogi su reditovci, naime, buduću mladenku napali nazivajući je egocentričnom. “I ja bih bila bijesna, ali prokleto razmisli i o drugima malo, ne samo o sebi”, poručila je oovj Amerikanki jedna korisnica u komentaru.

Druga joj je djevojka, također buduća mladenka, rekla da se ona udaje već 28. ožujka ove godine i da će, kako kaže, “biti potpuno jadni ako neki od prijatelja i članova obitelji ne dođu zbog koronavirusa”, ali je dodala i kako razumije da je zdravlje ljudima na prvom mjestu.

“I mi bismo radije da naši prijatelji i obitelj proslave s nama, ali ne želimo zbog toga riskirati da se tako poklopi pa da nitko od njih tu ne bude da nam čestitaju prvu godišnjicu braka”, objasnila je reditovka.

Povratak na Net.hr