PANIKA

BRUTALNA ISTINA: Baš kada je krenulo najbolje, frajeri se povuku iz veze zbog ova 2 razloga!

Milijuni žena doživjele su isto. Veza je krenula super, volite se, sve je baš dobro, a onda se on odjednom, bez ikakvog upozorenja, udalji. Žena je najmanje kriva, do tog trenutka uživala je u odnosu kakav su imali. Problem je u njemu, zar ne? Stvari nisu toliko jednostavne.

Ovakvo je ponašanje muškaraca u vezama na koje su dobrovoljno pristali učestalije no što mislite. Ponekad je to upravo način da se učvrsti veza. Samo su dva razloga za takvo ponašanje i oba su iznenađujuća:

1. Niska mu je razina testosterona

Muškarci i žene na drugačiji se način povezuju sa svojim partnerima. “Stvaranje veze muškarce čini napetima, a žene opušta. S vremenom, žene opuste i muškarca pa se on mora udaljiti kako bi ponovno stekao dovoljno testosterona. To ne znači kako su otišli zauvijek. Bitno je samo da ih ne proganjate, jednom kada odu. Vratit će se. Većina se vrati”, kaže psihologinja Jasbina Ahluwalia.

2. Shvatio je da je samačkom životu došao kraj

Jednom kada naleti na ženu svojih snova, muškarac će zastati kako bi procijenio jeli ona vrijedna žrtvovanja svih prednosti samačkog života. Tada se pojavljuju strahovi poput “…uzet će mi novac, prijatelje i više nikada neću smjeti imati drugu”.

Međutim, u stvarnosti događa se da muškarac želi potrošiti novac na nju, stalo mu je da njegovi prijatelji budu impresionirani kad ju upoznaju i žele spavati samo s jednom, njom! Te strahove može odagnati samo pametna žena.

Evo što učiniti kad muškarce opere panika.

Valja se fokusirati na sebe. Nije mudro trčati za muškarcem. Brinuti ili biti nesretna jer je privremeno otišao rezultirat će povrijeđenošću koja će dovesti do prekida. Ostaviti ga u takvoj situaciji nije dobra ideja. Budi u blizini i pričekaj. Vratit će se. Strahove koje ima, nastoj neutralizirati. Pokaži mu da te njegov novac ne interesira, da si indiferentna prema njegovim prijateljima, pa opet da normalno prihvaćaš njegovo društvo. Što se spavanja samo sa jednom tiče, tu nema popuštanja, pa ako će pobjeći, nek pobjegne!

 

 

 

Povratak na Net.hr