‘Tajnovite’ stvari koje vaš muž radi kad je sam

Zasigurno ste se već mnogo puta zapitali što vaš suprug ili partner radi dok vas nema. Donosimo vam odgovor na taj misterij, koji bi vas mogao iznenaditi.

Bavi se popravcima (barem pokušava)

Možda ste već 100 puta prigovorili partneru jer još nije popravio slavinu ili vrata koja škripe. Međutim, vjerovali ili ne, on će to napraviti (ili barem pokušati) kad niste u blizini. Razlog je vrlo jednostavan. Naprosto ga nitko ne ometa i ne ‘kvoca’ mu iza leđa, pa se u miru može predati poslu. Osim toga, vaš partner je zadovoljan i kad vas iznenadi nečim što je popravio nakon što se vratite s posla ili kavice s prijateljicama.

Djecu ostavlja pred televizorom

Majke će češće odrediti koliko dugo dijete smije gledati crtiće. Očevi s time imaju manje problema i maratonsko gledanje televizije kod djece im uopće ne smeta. Majke i očevi drugačije percipiraju stvari. Mame misle da su loše ako djeci dopuštaju takve stvari, dok tate misle da su loši očevi ako odu kupiti cigarete i više se ne vrate. Očevi će za to vrijeme možda obaviti neke kućanske poslove kojima će vas itekako razveseliti. To što klinci jedan dan nisu bili u parku, njima nije toliko strašno. Ići će sutra.

Drijema

Vaš partner voli ubiti oko. No, to mu ne pričinjava zadovoljstvo ako oko njega hodate i brišete prašinu ili usisavate. Ne može se opustiti, a tu je i grižnja savjesti jer vi radite dok on drijema.

Čašica alkohola

Kad odete na počinak prije partnera, nemojte misliti da je usamljen. Natočit će si čašicu žestokog ili uzeti pivo, te u miru gledati sport. Ono što je muškarcima nekad bila svakodnevica i vodilo se pod ‘uobičajeno’, nakon ulaska u brak i dolaska djece to su njihovi trenuci opuštanja.

Isprobava vaše proizvode za njegu

Požali li vam se partner na bol ‘na onom’ mjestu, nemojte odmah pomišljati na najgore. Naime, skloni su tuširajući se dok su sami isprobavati ženske proizvode. Vrlo je vjerojatno da je zabunom vašim pilingom istrljao ‘ono’ mjesto. A trebali biste skloniti i kreme za depilaciju. Za svaki slučaj.

Uživa u hrani iz dostave

Odlazite iz stana. Daje vam poljubac. Potom gleda kroz prozor da se uvjeri da ste otišli, otvara hladnjak, a onda uzima letak za dostavu hrane. Dok se vi vratite, njegov mali ritual bit će gotov.

Kreativan je u krevetu

Ne na način na koji ste isprva pomislili. Odete li na put i nema vas preko noći, partner će pokupiti jastuke i pokrivač, te uživati sa zamjenskom ‘jastuk-ženom’. Ne brinite – bit će mu udobno. Toliko da će možda pomalo i žaliti što niste ostali još koju noć jer ‘jastuk-žena’ se nikad ne žali i ne prigovara da zauzima previše mjesta ili joj otima pokrivač.

Posprema i čisti kako njemu odgovara

Navikli su na red, pa čak i ako vas nema potrudit će se održavati ga. Samo što će to činiti na svoj način, a ne onako kako ste vi zamislili jer su uvjereni da njihov način nije ništa manje učinkovit. Osim toga, ne moraju čak ni raspravljati s vama treba li nešto učini na ovaj ili onaj način.

Nek’ se djeca tuku

Očevi to smatraju prihvatljivim. Baš kao što se i mali štenci katkad ‘dohvate’, očevi smatraju da je to u redu i za njihovu djecu. Naravno da će budno motriti da se situacija ne otme kontroli i da pritom ne nastane neka šteta.

Usamljen je

Iako mu ide na živce jer mora gledati serije koje volite (a osobito ako još želite to i komentirati), dok vi ne dijelite njegovu strast prema akcijskim filmovima, ipak mu nedostajete. Stoga se ne ljutite ako vas nazove i pita: ‘A kad’ se vraćaš?’

Povratak na Net.hr