ROGONJA ‘Nakon 20 godina otkrio sam da mi se zena sevi s bivsim muzem, i da to znaju svi nasi prijatelji i obitelj’

U nastavku vam prenosimo pricu jednog korisnika Reddita koji je iznio svoju sumnju ga ga supruga vara. Ako se volite igrati detektiva, mozda ce vas slucaj zanimati.

‘U braku sam skoro 20 godina i s moje strane, brak je do sada bio iznimno sretan. Iznimka su povremene trzavice koje se vjerojatno dogadaju svakoj vezi. Moja supruga Lucy (50, imena su izmisljena) i ja (47) imamo troje djece u dobi od 15, 11 i 8 godina. Imucni smo i oboje imamo dobre poslove. Sto se mene tice, volim je kao i prvog dana i nemam osjecaj da nam je brak stresan.

Lucy i ja smo se upoznali kada smo oboje radili na istom mjestu (sada vise ne radimo tamo), a ona je tada jos bila u braku sa svojim bivsim suprugom Scottom (on joj je bio drugi suprug, ja sam joj treci; meni je ona bila prva supruga). Nas troje postali smo dobri prijatelji, a ostao sam dobar s oboje i nakon razvoda. Na koncu se i ona ponovno sprijateljila sa Scottom.

Ne znam sto je bio uzrok njihovog razvoda jer su se doimali relativno sretno i sve se dogodilo iznenada. Nikada nije pricala o tome, a nije niti on. Nakon nekog vremena su se jednostavno pomirili. Tada smo Lucy i ja vec bili u braku. Njihovo prijateljstvo nije mi bilo nimalo sumnjivo jer je i moja najbolja prijateljica bivsa djevojka.

Buba u uhu

No, moj brat Phil (46) mi je prije nekoliko godina ‘stavio bubu u uho’ jer mu se cinilo da su Scott i Lucy prebliski. Tada sam to otpisao jer mi nije bilo niti na kraj pameti da bi me tako varala.

Prije nekoliko tjedana, moja prijateljica (i bivsa djevojka, Courtney) posve nas je iznenadno posjetila. Nismo se vidjeli godinama, iako smo u kontaktu putem telefona i Facebooka. Otisli smo na veceru s njom i njezinim suprugom, a pridruzio nam se i Scott. Nakon nekoliko sati druzenja, Courtney je primijetila da su joj Lucy i Scott previse bliski te da joj se cini kao da im ja drzim svijecu.

Znakovi

Od tada sam u nedoumici trebam li nesto reci i kako tocno jer ih nikada nisam ulovio u nicemu, ali u retrospektivi vidim znakove koji bi mogli ukazivati na bracnu nevjeru. Ovo su neki od njih:

– Scott se u meduvremenu ponovno vjencao, no svejedno provodi vise vremena kod nas nego kod sebe doma. Cini mi se da mu je brak pred propasti i da je njegova supruga nasilna. Nekoliko puta je kod njih doma bila policija, no ne znam detalje.

– Moj najstariji sin Aaron (15) vrlo je blizak sa Scottom, a u zadnje vrijeme mu Scott kupuje skupe poklone pa se pitam nije li rijec mozda o ucjeni jer ih je Aaron uhvatio.

– Mnogo sam puta ostavio Lucy i Scotta same doma, ali nikad ih nisam zatekao u nevjeri. No, nasi prijatelji i clanovi obitelji uvijek postanu nervozni kada se u bilo kojem kontekstu spomene bracna nevjera, a niti nasa cistacica ne zeli dolaziti kada su njih dvoje sami doma.

– Moja supruga je imala problema s alkoholizmom i bila na rehabilitaciji te sada manje pije. Takoder, nije htjela imati djecu. Prvo je bilo planirano zbog mene, a drugo dvoje su nam se dogodili. Nije bliska s dvoje mlade djece, ali ih nikada nije zlostavljala. Bojim se da mi nikada nije oprostila sto smo imali troje djece.

– I ona i Scott su ostali u formi, unatoc tome sto su stariji od mene. Oboje su mrsavi i izgledaju mladoliko za svoje godine (posebno Scott), a ja sam se udebljao, poceo gubiti kosu i mislim da vise nisam privlacan.

– Scott je sterilan tako da ne sumnjam u svoje ocinstvo, a i djeca slice meni tako.’

Povratak na Net.hr