KVANTITETA, NE KVALITETA Znanstvenici otkrili: ako zelite sretnu zenu, OVOLIKO puta se mjesecno seksajte

Malo sto ubija romantiku i zelju za seksom koliko brojanje koliko puta ste se poseksali u mjesecu. Gore je mozda jedino slaganje rasporeda za seks. No, upravo obje stvari savjetuje psihoterapeut i pisac Gary Neuman kako bi vas brak (p)ostao sretan.

Dok je snimao svoju video seriju “Stvaranje vaseg najboljeg braka”, on i suradnici anketirali su 400 zena i zakljucili kako su one koje su se seksale tri ili cetiri puta na mjesec nesretne brakom, dok one koje su se seksale barem 11 puta na mjesec zadovoljne suprugom i vezom.

“Vjerovali ili ne, nije vazna kvaliteta seksa nego ucestalost”, istice Neuman. Dodaje kako zbog nije naodmet osigurati vrijeme za seks tako da planirate.

“Seksualnost u braku je povezana s emocionalnim zadovoljstvom supruznika, ali ponekad jednostavno treba biti isplaniran. Rezervirajte Izadite jednom tjedno na spoj i razgovarajte o bilo cemu osim o novcu, djeci, poslu, rezijama… Niste se zaljubili jedno u drugo zbog takvih razgovora niti cete zbog njih vasa veza opstati”, savjetuje Neuman.

Povratak na Net.hr