Ženama je više stalo do ovih stvari nego do veličine

Muškarci moraju poraditi na samopouzdanju. Nedavna studija pokazala je da ih je gotovo 50 posto nezadovoljno veličinom svog penisa. Ista je studija pokazala da je 84 posto žena zadovoljno kada je u pitanju veličina penisa njihovih partnera, a mali postotak čak želi i da im partneri imaju manjeg.

Zato je onima koji se osjećaju uskraćeno vrijeme da osvijeste druge bonuse, koji su važniji od veličine njihove ‘muškosti’ – a svi su dokazane stvarnim istraživanjima.

Čistoća

Vjerovali ili ne, čista posteljina drugi je najveći okidač ženskog uzbuđenja. Prvi je gubitak težine. Prilično zabrinjavajuće ako se u obzir uzme podatak da prosječan muškarac posteljinu mijenja samo četiri puta godišnje.

Izgled

Da, veličina možda je bitna, ali ne toliko koliko razvijena ramena i prsa. Izgled tijela nosi 80 posto bodova na listi privlačnosti, a veličina penisa samo 6. Dakle – pravac u teretanu!

Pomaganje

Najbolji način da oraspoložite partnericu je da joj pomognete s kućnim poslovima. Anketa je pokazala da je svakoj sedmoj to veliki okidač za pozitivno seksualno raspoloženje.

Seksualne igračke

Parovi koji koriste seksualne igračke imaju veću razinu seksualnog zadovoljstva. Osim toga, mogu vam podići samopuzdanje.

Izdržljivost

Kakva korist od velikg penisa, ako sam čin traje minutu. Preuranjena ejakulacija veći je problem muškarcima, ali na sreću postoje rješenja. Kegels vježbe bit će od koristi, a na tržištu postoje i razni preparati koji mogu pomoći.

Jezik

Osim što može usrećiti ženu, studija sugerira da će oni koji pružaju oralni seks ženama manje biti nevjerni. Analiza 33 studije pokazala je da samo 25 posto žena uvijek doživljava orgazam tijekom penetracije (a 52 posto zaustavlja partnera, jer se boji da će trajati predugo). Drugim riječima, doživljavanje vrhunca za tri četvrtine nema veze s veličinom penisa. Više od 90 posto žena doživi orgazam kada se partner služi i oralnom stimulacijom, što znači da je jezik učinkovitiji generator postizanja vrhunca.

Predanost

Istraživanja su pokazala da je veća vjerojatnost da će žena doživjeti orgazam s muškarcem s kojim je u vezi, nego sa slučajnim partnerom.

Strast

Prema anketi Men’s Healtha, samo 7 posto žena kaže kako je veličina penisa ključna za njihov užitak. Ostalih 93 posto kažu kako ih se može zadovoljiti na druge načine. Strast i velikodušnost na listi su iznad veličine penisa.

Komunikacija

Uvjerljivo najvažniji faktor za bolji seks je učinkovita komunikacija, koja vodi do boljeg razumijevanja što partnerica voli, što je uzbuđuje i koje erogene zone najviše utječu na uzbuđenje (najčešće su to uši i vrat). Tko zna, možda voli i drugačije načine uzbuđenja. Ali, to nećete znati ako o tome ne govorite. Studija je pokazala da su u vezi najvažnjiji dobra komunikacija, a slijede je znanje partnera i životne vještine.

Povratak na Net.hr