MUŠKO-ŽENSKI RATOVI

TOP 10: To što žene sebi rade, muškarci ne bi nikad, evo popisa…

Muškarci i žene stoljećima uspoređuju koji je rod pametniji, spretniji, ljepši. Dobro, ovo zadnje znamo da je odlika žena. Međutim, kada je čista pamet u pitanju, postoje neke stvari koje čak i uvjerene feministkinje moraju priznati. To što si većina žena radi, muškarci ne bi nikad.

Zvuči nejasno? Pročitajte popis koji su sastavili u Ženskom magazinu, pa razmislite…

10. Šminkanje

Činjenica da žene ulažu znatno više truda u svoj izgled prva je stvar na popisu zbog koje muškarci mogu reći kako sebe cijene više nego što to čini suprotni spol. Kako to kažu u Ženskom magazinu, žene, koje ovo čitate, znajte da nema te šminke na svijetu zbog koje će se muškarac zaljubiti u vas, ako nemate nešto drugo za ponuditi. Nekako, uvjereni smo da je toga bila svjesna i Kleopatra.

9. Serije, sapunice i reallity tv

Ova stavka je možda sve manje točna  jer reality tv program polako nestaje s naših ekrana, ali, statistički gledano, žene provode znatno više vremena gledajući takve sadržaje. Iako postoji pravo izobilje kvalitetnijih stvari koje se mogu gledati, žene kao da obožavaju gledati što se to događa u kući nekoga drugoga. Postoje i muškarci koji gledaju ove programe. Pogotovo kada su glavni protagonisti kakve reallity drame, zgodne žene.

8. Kompliciraju život

Muškarci su jednostavni. Ukratko, u se, na se i poda se, tako glasi uzrečica. Muškarcima je važno dobro jesti, imati novaca i obilje seksa. Kod žena te stvari nikada nisu toliko jednostavne. Uvijek kompliciraju život, tražeći odgovore kada pitanja nema, ali i čitavim nizom obaveza, poput manikure, pedikure, odlaska ginekolozima kada su potpuno zdrave, održavanjem prijateljstava koja ničemu ne služe. Popis je dugačak, kao i sposobnost žene da živi doista kompliciranim životom.

7. Smisao za humor

Šarm i smisao za humor idu ruku pod ruku. Kada su u pitanju žene, ovo prvo ne podrazumijeva i ovo drugo. Muškarci, pojedini, obožavaju šalama probijati se kroz složene društvene zadatke, dok je kod žena to rijetka pojava. Možda je to nametnuto odgojem, možda smo različite prirode, ali dojam je kako je više duhovitih muškaraca, no što ima duhovitih žena. Međutim, tu treba reći da nije sve u kvantiteti.

6. Rađanje

U hipotetičkom svemiru, gdje bi muškarci mogli rađati, oni bi kukali više od bilo koje žene i tražili sve što medicina može ponuditi, samo da ne budu pri svijesti. Žene koje rađaju bez lijekova protiv boli su prave junakinje na ovom svijetu! Muškarci ovo ne bi mogli podnijeti. Jesu li su muškarci zbog toga kukavice? Možda. Muškarci ne vole trpjeti, pogotovo bolove zbog drugih.

5. Preciznost s jedne i nagovještaji s druge strane

Ova je točka jednostavna i svaki muškarac će je shvatiti. Muškarci (najčešće) kažu tačtočno što misle, dok žene (uglavnom) govore u šiframa. Dakle, kada razgovarate sa ženom, morate znati koji jezik ona koristi, kako se on dešifrira i koliko su opasne pogreške.

4. Orijentacija u prostoru

Muškarci i žene često raspravljaju o tome kako doći na cilj. Žena će vikati na muškarca jer nije stao i pitao nekoga za pravac, dok će muškarac biti uvjeren kako on zna pravi put. U većini slučajeva, on to i zna. Muškarci imaju integrirane GPS čipove u svojem mozgu, koji ih sprječavaju da se izgube. Žene previše pažnje obraćaju na okolinu, a manje na smjer kretanja.

3. Ispit s najboljim prijateljima

Muškarci se teško odreknu najboljih prijatelja, zbog žene. Žene će napustiti prijateljicu, ako to zahtijeva njihova veza. Pojedine.

2. Plaču li muškarci bez razloga?

Ako muškarac plače bez razloga, vjerojatno je poludio. Mora postojati razlog za plač, ali kod žena situacija nije takva. Pogotovo kada su uzrujane i bijesne, a nežele reći zašto plaču.

1. Muškarci vladaju ovim svijetom

I na kraju, muškarci su vladari više od dvije tisuće godina. Dakako, povijest pamti i utjecajne žene, ali su muškarci ipak bili brojniji. Oni znaju manipulirati i uvijek se uvuku u visoko društvo, dok žene tek danas postaju moćne. Ipak, muškarci i dalje sve kontroliraju (isprika damama, ali tako je).

Povratak na Net.hr