Stvari zbog kojih ćete je iste sekunde odbiti

Izlasci mogu biti teški, a stres oko toga kakav ćete prvi dojam ostaviti neizdrživ. A ako se pitate koje su to stvari zbog kojih će žena poželjeti otići i prije nego je večera poslužena, na pravom ste mjestu.

Poznati svjetski servis za pronalaženje partnera, It’s Just Lunch, proveo je istraživanje među 5 tisuća samaca i samica te otkrio pet najvećih stvari koje će ih sigurno odbiti.

1. Loš zadah

Kao da samo pričanje s nekim kome smrdi iz usta nije dovoljno, poljubac s takvom osobom je nepodnošljiv. Bilo da je loš zadah posljednica nečega što su prethodno pojeli ili je u pitanju neka periodontalna bolest, ovo je neprivlačna stvar broj jedan kod 26 postoi ispitanih.

2. Neurednost

OK, raščupana kosica Ryana Goslinga nije ono na što se tu misli. Ovo znači sve od žutih zuba, flekavih košulja, dlaka koje strše iz nosa, nenjegovanih noktiju i peta na stopalima, zapuštena brada… Žene žele muškarce kojima je dovoljno stalo da brinu o sebi. To je eliminator neprivlačnosti za 26 posto ispitanih.

3. Debljina

Debljina ne utječe na nečiju osobnost ili kvalitete. Ali muškarce i žene definitivno ne privlači netko tko je debeo. 25 posto ispitanih žena i muškaraca to smatra najvećom stvari koja ih odbija.

4. Pušenje

Za 22 posto ispitanih to je trenutni ubojica privlačnosti. Pušenje je usko povezano i s lošim zadahom. Uz sve to, tretman koji pušači imaju znači da zbog pušenja moraju ostavljati osobu s kojom su došli i izlaziti van kako bi zapalili.

5. Ne slijede zlatno pravilo

Nema ništa neprivlačnije od toga da muškarac s kojim je izašla bude nepristojan i osoran prema konobarima, taksistima, i ostalom uslužnom osoblju. Zapamtite zlatno pravilo – kada ste vani s novom osobom u svom životu, budite pristojni prema konobarima. To će vaša pratilja znati cijeniti i reagirati pozitivno.

Dobra je vijest što niti jedno od navedenog nije trajni nedostatak ili refleksije nečijeg karaktera. Stoga, ako ste nešto od navedenog primijetili na sebi, znate što vam je činiti.

Povratak na Net.hr