Sto decki stvarno misle o seksu za vrijeme menstruacije

Je li seks za vrijeme menstruacije super seksi ili jedna od najodbojnijih situacija koje mozete zamisliti? Prije nego u potpunosti odbacite ovu ideju znajte da je prema anketi casopisa ‘Men’s Health’ 60 posto muskaraca izjavilo da im seks za vrijeme menstruacije nimalo ne smeta.

Kolumnist Clint Carter je objasnio zenama kako da pristupe svojem partneru s ovom temom, odgovarajuci na pitanje jednoj zabrinutoj citateljici:

“Kad imam menstruaciju, jako sam napaljena cijelo vrijeme. Postoji li ikakva sansa da uvjerim partnera da je seks tih dana super?”

Rene

Imam jedno priznanje: muskarci nemaju pojma sto bi trebali ciniti za vrijeme menstruacije. U stvari, muskarci vjerojatno nemaju nikakve ideje jeste li uopce zainteresirane za seks tijekom menstruacije. Mozete li ga nagovoriti da je vrijedno truda, bez obzira na malo nelagode? Vjerojatno. Samo mu trebate sve dobro prodati: u to vrijeme ciklusa vasi hormoni su vas doveli do stanja potpune uzbudenosti, pa se on nece trebati previse truditi kako bi vam izmamio osmijeh na lice.

Sad kad ste privukli njegovu pozornost, mozete se i sami dodatno opustiti tako sto cete nakon tusiranja rucnik ostaviti na krevetu. A tijekom akcije, mozete ga dodatno pohvaliti tako sto cete mu reci da je sve sto cini upravo savrseno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr