Kako joj to uspjeva

SPONZORUŠA OTPLATILA KREDIT ZA KUĆU DOBIVENIM TELEFONIMA IPHONE 7: Izlazila s 20 muškaraca

Uredska službenica u Kini završila je na svim naslovnicama nakon što se otkrilo kako istovremeno izlazi s 20 muškaraca, prenosi Daily Mail.

Ono što je posebno nevjerojatno je to da je ta mlada žena uspjela kupiti kuću nakon što je prodala sve te nove iPhone koje su joj poklonili njeni dečki.

Kineskinja po imenu Xiao Li zahtijevala je od svakog svojeg dečka da joj kupi najnoviji smartfon, nakon čega ih je sve prodala za ukupno 120.000 yuana (120.000 kuna).

Idealni ljubavni poklon za Dan žena

Uspješna preprodaja

Kineskinja je uspijevala simultano održavati vezu s čak 20 muškaracaFoto: imtmphoto/Thinkstock

Priča se prvi put pojavila na internetu kada je na kineskom forumu Tianya korisnik pod nazivom ‘Ao Jiao De Qiao Ba‘ opisao svoju kolegicu s posla, a što su zatim prenjeli svi kineski mediji.

“Nevjerojatno, danas svi moji kolege govore o kolegici koja ima 20 dečki u isto vrijeme. Kako može rediti tako što?”, napisao je Ao Jiao De Qiao Ba 14. listopada.

Nakon toga je napisao kako je kolegica, Xiao Li, zatražila još u rujnu od svakog svojeg dečka da joj kupi novi iPhone 7 čim je izašao u Kini, u kojoj su iPhoni skuplji nego u ostatku svijeta.

U službenim kineskim Apple trgovinama iPhone 7 košta od 5.388 do 6.988 yuana.

Kineskinja je zatim prodala svih 20 smartfona preko platforme za preprodaju Huishoubao za ukupno 120.000 yuana. Osoblje Huishoubaoa potvrdilo je kako je žena prodala 20 potpuno novih iPhonea 7.

“Više od 10 ih je još uvijek bilo u plastičnom pakiranju. Svaki se prodao za preko 6.000 yuana. Od tih 20 iPhonea zaradila je preko 120.000 yuana.”

Xiao Li je navodno potrošila sav novac kako bi do kraja isplatila kuću u svom rodnom gradu.

“Tek sam danas saznao za to. Šokiran sam”, napisao je Ao Jiao De Qiao Ba. “Pričao sam s njom nekoliko puta, Dosta je prijatna i otvorena. Dosta je učinkovita na poslu. Nisam mogao vjerovati kada sam to čuo.”

Navodno roditelji Xiao Li nisu bogati, ali nadali su se kako će jednoga dana imati svoju kuću, što je stvaralo veliki pritisak na djevojku, koja je njihovo najstarije dijete.”

‘Odakle joj vrijeme?’

Smartfon
Cijena novih smartfona toliko je visoka u Kini da ih je 20 dovoljno za otkup kućeFoto: RosyPicture/Thinkstock

“Došla je u Shenzhen prije manje od godinu dana. Plaća joj nije visoka, radi kao službenica u uredu”, rekao je njen prijatelj kineskim medijima.

“Šokirali smo se kada smo vidjeli kako dijeli slike svoje kuće na Wechatu (kineska aplikacija za poruke).”

Ao Jiao De Qiao Ba je kasnije napisao kako je Xiao Li dobila otkaz nakon što je otkrivena njena priča.

Priča je privukla veliku pažnju na Weibu i Tianyi.

“Radi se o ilustraciji uspješnog crowdfundinga”, napisao je jedan korisnik.

Druga se korisnica pitala “Ja ne mogu naći niti samo jednog dečka. Kako ih ona može imati 20?”

Treću je impresionirala vještina kojom je Xiao Li upravljala slobodnim vremenom “Kako može upravljati svojim prepunim žiotom? Može provesti samo po sat vremena sa svakim. Nije li to njima bilo čudno?”

Povratak na Net.hr