Budete li prečesto radili ove stvari u vezi, lako biste mogli ostati sami

Biti u vezi ne svodi se samo na leptiriće u trbuhu i izmjenjivanje nježnosti. To zna biti vrlo teško. I velike su šanse da je dečko bezbroj puta u glavi poželio prekinuti s vama jer ste počinili neki od ovih ‘smrtnih grijeha’ svake veze.

Svatko povremeno posrne. No, postoje i stvari koje, ako ih činite prečesto, mogu rezultirati time da ostanete same i slomljena srca.

1. Prestale ste se brijati/depilirati

Nakon uzbuđenja što vas voli, a potom i što se želi oženiti vama, dogodi se nešto prilično čudno. Koliko puta pomislite na dlačice na nogama i one ispod pazuha i kažete: ‘Ma pustit ću ih još samo jedan dan.’ Većini muškarac to je odbojno. Povremeno to sve žene odgađaju, ali kad konačno učine i stave kremu na noge, i same sebi postanu privlačnije. Zamislite kako je tek muškarcima.

2. Prestale ste se sređivati

Kad bi muškarci birali odjeću za žene, vjerojatno izbor ne bi pao na trenirke i velike majice. Sigurno se sjećate svih seksi kombinacija kojima ste ga osvajale, a sjeća ih se i on. Zato ga, s vremena na vrijeme, iznenadite.

3. Prebliski ste s njegovom majkom

Lijepo se slagati s njegovom majkom i više je nego poželjno. Ali nemojte postati prebliske. To će otprilike imati obrnuti učinak od Viagre, jer niti jedan muškarac ne želi seks sa svojom majkom. Ili njezinim klonom.

4. Dijelite horor-priče iz WC-a

Možda piškite pored otvorenih vrata i to je u redu ako ste oboje za. Ali tu povucite crtu. Ne morate mu objašnjavati pojedinosti zbog zatvora ili proljeva koji ste dobili jer ste pojeli jako ljut ručak. Vidite? Nitko ne želi znati ništa o tome.

5. Prijateljicama o njemu govorite samo loše stvari

‘Kakav idiot!’, ‘Gubitnik!’, neke su od stvari koje dijelite s prijateljicama dok opisujete dragog… Ali ako im samo to govorite, one će o njemu misliti samo najgore i sasvim sigurno njihov odnos neće biti najblistaviji. Osim toga, ako uvijek budete tražile negativno, to vam može i uništiti vašu.

6. Prestali ste večerati zajedno

To nije uvijek moguće. Ali kad možete, zajedno kupujte namirnice i pripremajte jela. To je jedna od ‘onih’ stvari u vezi i puno je bolja od mrmljanja: ‘Večera ti je u hladnjaku.’ Ako uvijek jedete sami, mogle biste početi solirati i u drugim stvarima.

7. Dopustili ste da internet stane između vas

Drugu ženu ili drugog muškarca zamijenili su gadgeti – mobiteli, kompjutori… Koliko ste puta sjedili na kauču pored svoga dragog bez da ste razmijenili i riječ, jer ste prezauzeti provjeravanjem updateova na Facebooku ili tvitanjem? Vaši prsti trebali bi istraživati druge stvari… ako shvaćate što mislimo.

Povratak na Net.hr