SEKSUALNE SLOBODE

PREKO 1000 PAROVA NA NAJVEĆOJ SVJETSKOJ KONVENCIJI SVINGERA: ‘Cura moga muža trebala bi imati ista prava kao i ja’

Više od tisuću poliamornih parova okupilo su u New Orleansu na najvećoj svjetskoj svingerskoj konvenciji.

Godišnji događaj Naughty in N’awlins održava se u poznatom gradu u Louisiani, a uključuje veliku Paradu seksualnih sloboda, piše Daily Mail.

Parada, za koju organizatori tvrde da je najveća svoje vrste u SAD-u, ima za cilj podizanje svijesti o poliamornim odnosima, svinganju kao načinu života i “arhaičnim zakonima koji zabranjuju seksualne igračke”.

Uz pratnju limene glazbe i plesne grupe, parada prolazi četiri bloka Bourbon Streeta prije nego što se vrati u Astor Crowne Plaza hotel na Tulum seksualnih sloboda.

Više tisuća muškaraca i žena preuzelo je najveći hotel u Francuskoj četvrti te u njemu pohađaju radionice, seminare, tulume, gole speed dating sastanke i, najvažnije, cjelonoćne gole balove.

Ova konvencija traje puni tjedan, a cilj joj je naglasiti probleme poput spolne diskriminacije.

Šarolike fotografije prikazuju oskudno odjevene svingere kako prolaze ulicama New Orleansa ukrašene raznobojnim perlama.

Alisha, 26-godišnja svingerica iz Teksasa, koja je na paradu stigla sa svojim mužem Robertom, izjavila je: “Robert i ja svingamo više od godinu dana i to je definitivno pojačalo našu vezu.”

“Svinganje nije samo zabava, već se tu radi i o iskrenoj komunikaciji s vašim partnerom, upoznavanju novih ljudi i novih prijatelja. Naughty in N’awlins jedan je od mojih najomiljenijih godišnjih događaja.”

MAMA GODINE: Orgije svingera na kojima se puca organizira majka djeteta s teškoćama u razvoju

Keira Harris, jedan od ‘maršala’ konvencije, kaže kako bi željela javno pokazati ljubav prema oboje svojih partnera u javnosti.

“Cura moga muža trebala bi dobiti ista osiguravajuća prava koja i ja dobivam”, rekla je Harris, direktorica volonterka u Nacionalnoj koaliciji za seksualne slobode.

John i Jackie Malfi, blogeri s OpenLove101.com, isto su tako dobili čast da budu ‘maršali’ ovog događaja.

Bob Hannaford, organizator godišnje Naughty in N’awlins konvencije, rekao je da je počašćen time što “ima tako raznoliku i inspirirajuću skupinu koja dolazi podržati paradu”.

Povratak na Net.hr