SAMO PUSA?!?

PRAVI RAZLOG ZAŠTO JOŠ NIJE SPAVALA S TOBOM: Evo zašto nije pala odmah na prvom spoju

Žene imaju svoje razloge. Seks na prvom spoju postaje sve rjeđa pojava jer se 2016. godine o intimi razmišlja znatno drugačije, no što je to bilo prije samo 10 godina. Bez obzira koliko bila snažna kemija, žene neće spavati s frajerom tako lako ne zato što nije dovoljno uvjerljiv ili joj nije privlačan.

Upravo suprotno. Ona neće spavati s njim odmah na prvom, drugom ili trećem spoju, zato što joj se jako sviđa.

Njih su se dvoje upoznali preko Tindera i bili su jako uzbuđeni što će se, nakon stotina totalno uzbudljivih poruka, konačno upoznati oči u oči. On je bio baš uzbuđen, jer imao je dobar predosjećaj za ovu curu.

NIŠTA PRIJE BRAKA ILI ODMAH: Bračni parovi otkrivaju koliko je ta odluka utjecala na kvalitetu seksa

Imao je sreće. Kemija je bila obostrana i njihov je prvi spoj bio sve čemu su se nadali.

Večer je završila šetnjom i razgovorom o životu. On je totalno zagrizao za tu curu. Otpratio ju je do kućnih vrata, a ona ga je samo poljubila u obraz i otišla kući.

Bio je totalno šokiran! Iduće jutro pitao se zašto se stvar završila samo na poljupcu u obraz. Očekivao je znatno više. “Zar joj se ne sviđam?”, pomislio je.

Ono što njemu nije bilo jasno, zašto, ako joj je bio toliko drag, ga nije pozvala u stan. Nije shvaćao kako ga je poljubila u obraz i poželjela mu laku noć baš zato što joj se sviđa i što se nada kako će ga ponovno vidjeti. Uskoro.

IZLAZAK U BROJEVIMA: Što frajer zaista misli o vama na prvom spoju

Nekoliko mjeseci kasnije, ovaj par i dalje izlazi zajedno, njihova se veza produbljuje. Samo zato što ti se netko sviđa to ne znači kako trebaš odmah spavati s tom osobom. To je potpuno pogrešno viđenje stvari.

Djevojke se od najranije dobi uči kako trebaju čuvati svoju nevinost, a u novija vremena, kako su lake, ako spavaju s frajerom na prvom spoju. To se ženama ne sviđa, ali to je tako.

Osim toga, postoje i one cure koje seks koriste kao oružje u igri zavođenja. Što mu duže ne daš, to će se on više truditi da te osvoji. Postoji tu i jedan veliki potisnuti strah koji žene nerado priznaju, a taj je kako neće biti poštovane, ako su slobodne u seksu, ako spavaju s muškarcem u onom trenutku kada to požele, a svaka to poželi baš na prvom spoju, ako je tip odličan, a kemija jaka.

Kada nam uopće nije stalo do frajera s kojim smo izašli, baš takav ima najveće šanse da s njim spavamo, jer nema straha od emotivne povrijeđenosti, budući nam do njega i njegovog mišljenja uopće nije stalo.

Takvi najčešće završe u krevetu, na prvom i zadnjem spoju.

Duboko usađena ideja kako tipa koji ti se jako sviđa moraš natjerati da te progoni, želi, kako baš s njim ne trebaš spavati prerano, toliko je jaka da će većina žena baš te super dečke doma poslati sa poljupcem u obraz, a kompletne *eronje pustiti u svoj krevet.

A good morning kiss. #capturingyouralways #ivoryhousephotography

A post shared by Whitney Warne (@ivoryhousephotography) on

Cure ne žele spavati sa dečkima koji im se sviđaju na prvom, drugom ili trećem spoju, jer se nadaju ponovnom susretu. Nadaju se kako će ih taj dečko više cijeniti, ako vidi kako nisu “lake” (iako je to totalno seksistička riječ koja ponižava slobodne žene).

Istraživanja ljudskog ponašanja, kod muškaraca i žena, kazuju kako odgađanje ljubavnog čina ima svoje prednosti. Za detalje zašto je tomu tako, treba samo kliknuti link na ovaj tekst:

7 FAZA ZALJUBLJIVANJA: Sve je bilo super, ali je odjednom postao hladan? Evo zašto i kako to spriječiti…

Odgađanje seksa, stoga ima svoje mjesto u igri zavođenja, a ako te cura koja ti je nenormalno napeta i kojoj si ti totalno dobar pošalje doma s poljupcem, to je zato što joj se sviđaš. Zato se “skuliraj” i potrudi se otkloniti sve njezine strahove od susreta s tobom ispod plahte.

 

Povratak na Net.hr