Najčudnije stvari koje muškarce pale kod žena

Možda žene katkad smatraju da su najprivlačnije u svom ‘najboljem, vanjskom’ izdanju – besprijekorno odjevene, našminkane i nasmiješene. No, u stvarnosti, muškarce privlače neke stvari kod žena koje su daleko od toga čemu one, obično, teže.

1. Kada je nesređena

Da, muškarci vole vidjeti ženu koja se potrudila oko svog izgleda. Voli je promatrati kako si popravlja odjeću, šminku ili kosu. No, mnogo muškaraca smatra da je seksi kada je žena ‘nesređena’ i u opuštenom izdanju, jer je tako bolje upoznaju.

2. Strije

Muškarci, koji su postali očevi, vole vidjeti na svojim ženama podsjetnik da je ona nosila njihovo dijete i to u obliku strija, kojih se žene apsolutno groze. Vjerovali ili ne, oni zaista to cijene.

3. Naočale

Neke žene će radije zamijeniti naočale lećama, no muškarci se ‘pale’ na naočale. Neki muškarci priznaju da ih podsjeća na neke od njihovih najdražih seksualnih fantazija, dok drugi smatraju da žene s naočalama djeluju nevino i neodoljivo.

4. Kada nanosi šminku

To je ženama vjerojatno jako teško za shvatiti, ali neki muškarci obožavaju gledati svoju djevojku kada se šminka. Fascinira ih preciznost i uvježbanost pokreta i činjenica da svaka djevojka ima svoj stil nanošenja šminke.

5. Pranje kose

Da, dok većini žena ‘teško pada’ pranje kose i sve što s tim dolazi, muškarci obožavaju imati priliku vidjeti svoju djevojku s mokrom kosom, a posebno ako je duga. Čak i ako je ta kosa skrivena ispod ručnika!

6. Kada vježba

Nije tajna da muškarci vole ženu u formi. No, još više vole vidjeti oznojenu i umornu ženu nakon dobre tjelovježbe. Dok djevojke jedva čekaju ući pod tuš i ponovno izgleda kao čovjek, frajeri uživaju u takvom njihovom izdanju.

7. U njegovoj majici

Mnogi muškarci smatraju da je najseksi odjevni predmet na ženi – njegova majica ili košulja. Stoga, zaboravite dizajnerske krpice, samo prošećite kraj njega u (samo) njegovoj košulji i neće znati kuda sa sobom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr