Kvalitete koje muškarci najviše cijene kod žena

Trener za izlaske Kevin Carr otkriva što je muškarcima uistinu važno kod žena – i vjerojatno nije ono što mislite.

Bez namjere da od vas pokuša napraviti ‘bolju’ ženu, Kevin ističe da samo želi dati bolji uvid u to kako muškarci razmišljaju. Slijedi 11 kvaliteta kojima se muškarci najviše dive.

Iskrenost

Pravi muškarac cijeni iskrenost kod žena. Žena koja može biti otvorena i iskrena, može i jasno reći kako se osjeća. U današnjem svijetu to je veliki plus.

Empatija

Puno je slučajeva u kojima on ne želi nužno biti u pravu. Samo želi biti shvaćen. Ako samo osvijestite da on ima drugačiju perspektivu i pogledate stvari iz njegovog kuta, bit će vam zauvijek zahvalan.

Prihvaćanje

Jedna od najgorih stvari koju možete učiniti je osuđivati muškarca, posebno kad je riječ o njegovom životu prije vas. On ne traži oprost, naprosto traži prihvaćanje.

Povjerenje

Ako je dokazao da je pouzdan, onda mu vjerujte. Želi biti siguran da mu vjerujete. To ga jača.

Imate cilj

Svaki siguran muškarac koji ima cilj u životu traži i takvu ženu. Svakako mu je vrlo drago kad žena ima ciljeve koji ne uključuju njega. Tako ga zapravo držite pod kontrolom i dajete mu do znanja da u vašem životu ne postoji samo on.

Domaćica

To ne znači da biste trebali cijeli dan biti u kući, spremati, kuhati i peći kolače. To nije ono što traži. Traži nekoga tko stan/kuću može pretvoriti u dom. Nekoga tko njegovom životu može dati potrebnu ravnotežu. Da, treba mu sigurnost, posebno kad s vama dijeli život.

Potpora

Svaki muškarac treba podršku. Želi da iskreno vjerujete u njega. Previše je kritike u svijetu. Budite njegova ‘obožavateljica’ i podupirite njegove snove. Ako žena u koju je zaljubljen vjeruje u njega, to će ga potaknuti da postane bolji čovjek.

Racionalnost

Ništa nije tako dobro kao kad je žena zadovoljna sobom, kao i s njim u njegovim omiljenim tenisicama. Uživa u tome jer se može opustiti i ne mora se stalno truditi da vas impresionira.

Čvrsti temelji

Voli što imate standarde, a još mu je draže kad ih se držite. Pravim muškarcima oni ne smetaju. Štoviše, potrudit će se dostići razinu koju ste postavili.

Autentičnost

Cijenit će ako ste stvarno onakvi kakvima ste predstavljate. Koliko god empatičan i pun razumijevanja želio biti, ne zna čitati misli. Zato govorite! Cijenit će vas zbog toga.

Energičnost

Svi vole kad netko daje sve od sebe čega god da se prihvati. Ta kvaliteta ne samo da mu je vrlo privlačna, nego i njega potiče da se više trudi ostvariti svoje snove i nastojanja.

Povratak na Net.hr