Cameron Diaz voli 'prosto', a Heidi Klum eksperimente

One su uspješne, lijepe, seksi i svjetski poznate žene. No, svaka ima svoj savjet kad su u pitanju seksualne želje i potrebe. Pročitajte što u seksu vole Cameron Diaz i Heidi Klum.

Ne bojte se ‘prljavih’ razgovora

‘Mnogi se plaše prostih seksi riječi. Ne znaju kako započeti i kako završiti. Možda će sami sebi isprva zvučati smiješno. No, takvi su razgovori itekako poželjni tijekom seksa i nije toliko komplicirano. Dobro je kad se stvari tako postave od samog početka’, savjetuje Olivia Munn (32).

Ne glumite u krevetu

‘Morate zaista uživati u tome da ste seksi. Nemojte se pretvarati. Seksi znači uživati u momentu, bilo da ste pritom suptilni ili jako otvoreni. Kad samo glumite da ste seksi, to izgleda jadno i nikad ne proizvede željeni učinak’, kaže Cameron Diaz (40).

Eksperimentirajte

‘Neki ljudi vole eksperimentirati u krevetu, dok su drugi dosadni. Ako ste divlji i ludi, druga strana će postati svjesna da pored sebe ima vražićka koji je u stanju pustiti rogove s vremena na vrijeme. Nije loše katkad dotjerati se ili čak prerušiti u seksi sobaricu kako bi se razbila monotonija’, tvrdi Heidi Klum (40).

Nemojte lagati sami sebi

‘Mogu lagati rođacima i obitelji na božićnom okupljanju, ali ne mogu lagati svojoj vagini’, kaže Olivia Wilde (29).

Seks s bivšim nije uvijek loša ideja

‘To je dobro ako znate da se s njim više nećete vidjeti i da ga nakon toga nećete zvati. Pokušavate li ga tim seksom vratiti, onda jako griješite’, upozorava Rashida Jones (37).

Povratak na Net.hr