banner

NEZASITNI TROJAC

TROJAC U IZOLACIJI, MUŽ I ŽENA ZATVORENI SA ZAJEDNIČKOM CUROM: ‘Seks nam je fantastičan, on je prava mašina…’

Iako neki trojci imaju otvorenu vezu, to kod njih nije slučaj, a sebe vide kao običan par, samo s više osoba

Većini ljudi izolacija je teško pala, no ne i Jonu, Melanie i Judy iz američke savezne države Colorado.

Naime, oni su trojac, a Jon i Melanie nedavno su se ‘vjenčali’ sa zajedničkom djevojkom Judy u dvorištu svoje kuće, piše The Sun.

DJEVOJKA IM JE SAMO TREBALA ‘OSVJEŽITI’ VEZU, ALI: ‘Nakon nekoliko vatrenih noći, sada razmišljam o prekidu s dečkom. Volim je…’

ŽALIO SE NA UŠTOGLJENU DJEVOJKU, A ONDA NAIŠAO NA NJENU SNIMKU SEKSA U TROJE: ‘Sa mnom nikad nije bila takva!’

Upoznali su se prije 11 godina i odmah shvatili da imaju nevjerojatnu kemiju. No, u vezi su tek od 2018., kada je Judy ostavila muškarca s kojim je bila u vezi i priznala im svoje osjećaje.

‘Običan par, samo s više osoba’

“Seks nam je iznadprosječan. Više toga možemo dodirnuti, gledati i osjetiti više toga. Jon mora biti prava seks mašina i uvijek zadovoljiti dvije žene. Jako smo otvoreni prema svojim tijelima i interesima, zato imamo sjajan seksualni život. Uvijek se trudimo da smo svi uključeni u seks, a ako to nije moguće, nema ljubomore dok god je sve unutar naše veze”, otkrila je Melanie.

Iako neke trojke imaju otvorenu vezu, to kod njih nije slučaj, a na sebe vide kao običan par, samo s više osoba.

Kada je Judy prekinula s dečkom, odmah je kontaktirala Melanie i Jona. “Kada smo se našli nakon svih tih godina bilo je jasno da se isto osjećamo i više nije bilo prepreka. Naš prijelaz u trojac bio je vrlo prirodan. Ova vrsta odnosa dogodi se na isti način kao svaki drugi, od tada smo nerazdvojni”, otkrila je.

Reakcije bližnjih

Melanie je jedina osoba u trojcu čiji roditelji podržavaju takvu neobičnu vezu, a tvrde da su im reakcije prijatelja također podijeljene.

“Teško je imati osjećaj kao da morate birati između svoje veze i roditelja, ali imamo prijatelje koji su uz nas, uključujući još jedan trojac”, rekli su.

Dodali su da poliamorija zahtijeva stalnu komunikaciju i ljubav svih uključenih. “Definitivno nije za svakoga, ali to je životni stil koji može biti itekako predivan”, zaključio je trojac.

Povratak na Net.hr