banner

NEVJEROJATAN POTEZ

BIVŠA DJEVOJKA POSLALA MU JE ANKETU DA OCIJENI SEKS S NJOM: ‘Ne mogu vjerovati da sam spavao sa psihopatkinjom’

Iako je mladić htio sakriti identitet djevojke, ona mu se sama javila u komentarima

Student Niall Moran iz britanskog Cornwalla šokirao se kada je od djevojke s kojom se kratko viđao dobio anketu u kojoj je trebao procijeniti njen izgled i seksualne vještine.

Mladić je objavio screenshotove ankete na svome Twitter profilu, a tweet je postao viralan s gotovo 35.000 lajkova.

“Hvala na ševi, sada ocijeni iskustvo sa mnom. Hvala ti”, stoji na početku ankete koju djevojka očito dijeli svim svojim partnerima.

Prvo pitanje bilo je: “Koliko ti je Lily privlačna?, a mogao je ponuditi odgovor od jedan do 10. Dečke je pitala što je najbolje na njenom tijelu i kako bi ocijenili seks s njom. “Usput, kako se zoveš (ne moraš navesti ako ne želiš), posljednje je pitanje.

“Ne mogu vjerovati da sam spavao sa psihopatkinjom”, napisao je Niall na Twitteru, a njegova je objava nasmijala tisuće korisnika.

Iako je htio sakriti identitet djevojke, Lily mu se sama javila u komentarima. Objavila je fotku buketa cvijeća koji joj je navodno poslao Niall. “Ipak mu se sviđam”, napisala je.

“Posljednjih deset mjeseci šalje mi poruke, ali ja sam ju obrisao s društvenih mreža i rekao da ne želim biti s njom jer me zavlačila. Odgovorila mi je u komentarima i pokušala ocrniti jer sam joj kupio božićni poklon. Nakon što mi je poslala anketu odmah sam ju blokirao i screenshotao”, otkrio je student za Metro.

Mladić je dodao kako mu je drago što je njegova objava nasmijala toliko ljudi jer “svijetu treba humora ove godine”.

Povratak na Net.hr