IZAŠLA U JAVNOST

BAKA (68) U SUZAMA: ‘Pokrao me 30 godina mlađi suprug… Imali smo čaroban seks, a njega je zanimao samo moj novac?!’

Upoznali se na društvenim mrežama, on ju je odmah zaprosio… Ali, nakon vjenčanja počeo je pokazivati svoje pravo lice

Nasamarena bakica, koju je zaveo mlađahni crnac, a potom je pokrao i ostavio, odlučila je javno podijeliti svoju priču kkao druge žene njezinih godina ne bi učinile istu pogrešku. Beth Haining (68) uživala je u vrućoj romansi sa svojim afričkim ljubavnikom, ali stvari su krenule nizbrdo čim su izgovorili sudbonosno “da”.

Cijelu svoju ušteđevinu nemilice je trošila na tamnoputog Rodneyja, ali nije joj bilo žao jer je s njime živjela život iz snova. Nažalost, zaljubljenost ju je zaslijepila te nije na vrijeme uvidjela kako je znatno mlađeg ljubavnika zanimao samo njezin novac.

Beth i Rodney upoznali se na društvenim mrežama, a ona je, priznaje, pala na njegove seksi poruke. On je tada radio kao glazbenik u Gani, gdje je ona vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima.

“Trebala sam znati bolje. Znala sam se smijati ženama koje su padale na lijepe dečke iz inozemstva i pomisliti kako su lakovjerne i blesave. Sada sam jedna od njih”, izjavila je 68-godišnja Britanka za Mirror.

Twitter

Spavali su zajedno prve noći

Rodney je bio vrlo razgovorljiv i govorio joj je kako ima lijepu kosu i da bi je volio dodirnuti. Rekao joj je da ima 40 godina. Uskoro ju je počeo tražiti novac, isprva sitne svote, a onda i veće, poput 2000 funti za glazbenu opremu. Beth mu je sve davala bez pogovora.

Par je počeo planirati i susret uživo, a on ju je tražio da ga posjeti u Gani, što je ona i učinila 2015. godine. Dočekao ju je na aerodromu i u automobilu ju je strastveno poljubio. “U tom trenutku shvatila sam da nećemo biti samo prijatelji i već smo te noći spavali zajedno. Bilo je čarobno”, prisjetila se Beth.

Twitter

BAKA SVINGERICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: ‘Imam svoju igraonicu u kojoj orgijam s mladićima – i po četiri puta dnevno’

Ubrzo je započela njihova romansa, a ubrzo je pala i prosidba. Nakon što ga je četiri ili pet puta odbila govoreći kako se još ne poznaju dovoljno, naivna starica na koncu je popustila i pristala se udati za slatkorječivoga Ganca.

Već sljedećega dana Beth je kupila vjenčanicu i prstenje te zamolila susjeda da joj pošalje njezine papire od razvoda iz Engleske. Na sam dan vjenčanja, šokirala se kada je otkrila da njezin novi suprug nema 40 godina, nego je u 30-ima, ali bilo je prekasno da odustane.

Twitter

On se htio domoći bogatstva

Odvjetniku je platila 3000 funti da Rodneyju sredi vizu, koju je dobio u veljači 2017.. Par je tada došao živjeti u njezinu kuću u britanskome Worcestershireu, a stvari su odjednom krenule nizbrdo. On se počeo žaliti na sve i češće je spavao na kauču nego u zajedničkom krevetu.

Svađao bi se s njome oko svega, od hrane pa do hladnoće, kao i zbog toga što je morao pronaći posao. Nije mu bilo jasno kako ona nije bogata, iako je Britanka. Njezina djeca i prijatelji nisu ga voljeli, a uskoro je i ona shvatila da je sve bila laž.

Njihova je veza pukla i Beth je zamolila Rodneyja da se odseli. Platila mu je put kući i razvod, što ju je stajalo dodatnih 1400 funti. On je kasnije tvrdio kako ga je supruga napala, ali nije htio pokrenuti tužbu.

Nakon rastave, naivna je baka plakala punih godinu dana. Pala je u depresiju i jako se udebljala te sada jedino želi nastaviti živjeti kao prije, piše Mirror.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr