banner

NIJE JOJ LAKO

AKO MISLITE DA JE VAŠA SVEKRVA GROZNA, POGLEDAJTE OVU: Možete li vjerovati da se netko može ovako ponašati?

Žena je u videu otkrila da se sa svekrvom ne slaže iz nekoliko razloga, prvenstveno njene narcisoidnosti i uplitanja u odgoj djece

Trenutak u kojem ljudi saznaju da će dobiti unuče obično je ispunjen srećom i pozitivnim emocijama, no jedna Amerikanka pokazala je kako je njena svekrva reagirala na te vijesti.

Naime, kada je vidjela ultrazvuk svog nerođenog unučeta, svekrva je navodno razočarano skrenula pogled i čak se pretvarala da će povratiti. No, na društvenim mrežama pokazala je sasvim drugu stranu i kada joj se unuk rodio pisala je koliko je sladak.

SVEKRVA JE MALTRETIRA, A SAD SE POČELA PONAŠATI ČUDNO; Žena u panici: ‘Zar bih ovo trebala trpjeti cijeli život?’

@ollieoooop

Yes she ACTUALLY gagged and then pretended I simply ✨wasn’t pregnant✨ #toxicinlawcheck #monsterinlaw #momsoftiktok #narcissist #mil #wivesoftiktok

♬ original sound – martyna

Majka trojice dječaka rekreirala je taj trenutak za video koji je objavila na TikToku. “Da, pravila se da povraća i da uopće nisam trudna”, napisala je u opisu.

Korisnica često objavljuje snimke na kojima imitira ponašanje svoje svekrve. Tvrdi kako se ne slažu zbog njene narcisoidnosti te zato što pokušava kontrolirati sinov život i upliće se u odgoj njihove djece.

@ollieoooop

And it went like #toxicinlaws #narcissist #monsterinlaw #motherinlaw #mil #wivesoftiktok #toxicfamily

♬ A. Ham… A. Burr… A. Ham A. Burr AND PEGGY – melatonin

Amerikanka tvrdi kako se ne radi o manama, već o neprihvatljivom ponašanju. “Korištenje suza za manipulaciju članovima obitelji i kontroliranje svakog aspekta života djece nakon što su se vjenčali i dobili svoju obitelj te žive u svojim domovima nije nešto što dolazi s godinama”, rekla je u jednoj od snimki.

@ollieoooop

She do be acting confused #narcissist #monsterinlaw #toxicinlaws #boymom #mil #motherinlaw #inlawproblems #inlaw

♬ sheluvs__0 – tayyyofficial ✪

Obitelj je odlučila ograničiti vrijeme koje djeca provode sa svojom bakom, posebno nakon što ih je ugrozila. Naime, pozvala je svog sina i tek rođenog unuka u posjet iako je morala biti u samoizolaciji. Čak je i njen sin bio šokiran tim zahtjevom i poručio joj kako više neće tako često dolaziti u posjet.

@ollieoooop

Hello MIL tiktok. I’m back. I have stories. #monsterinlaw #motherinlaw #momsoftiktok #wivesoftiktok #toxicinlaws #toxicinlawcheck

♬ ye olde reynolds pamplette – sam 🌈

Povratak na Net.hr