Play ponuda

VELIČINA JE MIT / Cake s kojima i neobdareni frajeri mogu biti majstori u krevetu: Ako i to propadne, tu je 'rukav za penis'

Image

Uza svu silu proizvoda i seksualnih pomagala koja danas postoje, veličina definitivno nije bitna za dobro seksualno iskustvo

18.5.2022.
7:20
Play ponuda

Idealna veličina penisa tema je o kojoj će se još dugo razgovarati. Prevelik penis, prema uvriježenom mišljenju - ne valja. Premalen - također. Ipak, sudeći prema stručnjacima, za sve postoji rješenje, pa tako i za to.

Seksualna terapeutkinja Isabelle Uren donosi nekoliko savjeta o tome kako, bez obzira na alat kojim on raspolaže, postići potpuno uzbuđenje i seksualno zadovoljstvo.

shimmer fallback
shimmer fallback
Image
ŠTO MLAĐE, TO ZAHTJEVNIJE /

Koja je idealna veličina penisa? Izjasnile se i žene i muškarci, a preferencije variraju ovisno o dobi

Istaknula je kako prema definiciji ne postoje "veliki" ili "mali" penisi, već se jedino može razgovarati o nedovoljnoj stimulaciji tijekom penetracijskog seksa. Ipak, smatra kako postoje brojne tehnike kojima se taj izazov može savladati.

Različite poze

Isprobavanje različitih poza prvi je od savjeta ove sekspertice.

Maksimalnu dubinu postići ćete tako da jednostavno spriječite da vam se bilo što nađe na putu. Intenzivnu stimulaciju klitorisa, primjerice, omogućit će poza kaubojke.

shimmer fallback
shimmer fallback

Rukav za penis

Još jedan od sjajnih prijedloga seksualne terapeutkinje jest i rukav za penis koji se navlači na penis radi osjećaja dužine i obujma. Taj rukav može doći u raznim veličinama, stilovima i materijalima. Isabelle ipak preporuča rukave izrađene od silikona.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dodatna pomagala

Kako biste uživali u svim čarima seksa, pobrinite se da pri ruci svakako imate jastuk. Naime, kada žena običan jastuk stavi ispod bokova, to joj mijenja nagib zdjelice i tako se zapravo "sužava". Osim toga, s jastukom će dobiti i više stimulacije uz prednju stijenku vagine.

shimmer fallback

Seksualna pomagala koja bi vam preporučio ginekolog

Osim vibratora, zašto u spavaću sobu ne biste donijeli i vibrator u obliku slova C. Takav se tip vibratora nosti unutar vagine tijekom penetracijskog seksa jer je opremljen posebnim dijelom za stimulaciju klitorisa.

Na samom kraju, Isabelle ponavlja da ne postoje preveliki ili premaleni penisi, već da postoje stvari koje čine izvijesnu razliku.

Play ponuda
Play ponuda