ŽENA SE NE ŽELI SEKSATI S DEBELIM MUŽEM: / Prijeti razvodom ako ne smršavi, ali nakon ovoga će morati uvući rogove

Image
Foto: Getty

'Naš seksualni život umire, a on ne želi promijeniti svoje ponašanje. Što da radim?'

16.11.2018.
22:30
Getty
Play logo

Žena čiji se suprug udebljao preko svih granica otkrila je da njegov problem s kilogramima uništava njihov odnos. U pismu seks kolumnistici Jennifer Souness, kazala je kako joj je ovo treći brak i da je njezin muž najdivniji čovjek kojega je upoznala. "Ljubazan, zabavan, divan otac i očuh našoj djeci", riječi su koje je upotrijebila. Međutim, njegovo naglo debljanje u braku dovelo je do toga da je žena izgubila interes za seks jer joj "debeli ljudi jednostavno nisu privlačni".

shimmer fallback
shimmer fallback

Nerealna očekivanja?

"Naš seksualni život umire, a on ne želi promijeniti svoje ponašanje. Što da radim?", pitala je očajna supruga kolumnisticu, koja piše za Stuff. "Ne želim živjeti u braku bez seksa." Objasnila je da, koliko god se trudila kuhati zdravu hranu, njezin muž nastavlja jesti smeće i piti pivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROBLEM ZBOG KOJEG PATI SEKSUALNI ŽIVOT 93% LJUDI: /

Je li ovo dokaz da menopauza uništava brakove? Postoji rješenje

Souness joj je odgovorila kako svaka uspješna veza počiva na iskrenoj komunikaciji i podršci. Dodala je i da su njezina očekivanja nerealna i predodređena za propast. Uspkrkos činjenici da njezin suprug prije braka nije imao problema s težinom, naglasila je da je svaka nezdrava navika u životu obično signal da osoba nije sretna. Stručnjakinja savjetuje da žena najprije porazgovara sa suprugom o situaciji na način da se otvore jedno prema drugomu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Oštar odgovor

Play logo

Zatim se dotakla teme njezina nezadovoljstva seksom. "Smatram da je izrazito teško zadržati žudnju za ženom za koju zna da ga ne smatra privlačnim. Ti bi najprije trebala riješiti se negativnog stava prema suprugovu tijelu", oštro joj je odgovorila savjetnica i dodala neka se educira o problemu emocionalnog prejedanja kako bi učvrstila njihov odnos.

Bolje poznavanje teme omogućit će joj, kaže, da bolje razumije cjelokupnu sliku i potencijalno promijeni suprugovo razmišljanje o hrani. Ipak, Souness je napomenula kako ni to nije rješenje, već samo temelj na kojemu će par moći započeti svoje zbližavanje. "Iako snaga volje mora proizaći iz njega, svaki uspjeh najbolje ćete polučiti zajedno. Budi strpljiva... gubitak kilograma ne događa se preko noći i vrlo je spor proces. Imaj na umu i to da tvoj suprug možda nikad neće doći na težinu koju ti smatraš idealnom", poručila je kolumnistica čitateljici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo