Zanimljivi načini na koje možete uzbuditi svojeg muškarca

Događa li vam se u posljednje vrijeme da su aktivnosti u spavaćoj sobi pomalo zamrle? Ili vam je jednostavno dosadno? Pratite naših sedam koraka do boljeg seksa i napunite ponovno svoj libido.

27.2.2015.
7:23

1. Promijenite seksualnu rutinu

Analizirajte svoj seksualni život. Je li predvidljiv? Je li riječ više o utrci do orgazma nego uživanju? Ako ste odgovorili potvrdno, vrijeme je da promijenite rutinu. Ustanite i pokušajte razbiti začarani krug onoga što ustaljeno radite, čineći suprotno. Isprobajte drugo doba dana, pozu, prostor i već ćete vidjeti poboljšanje.

2. Pokažite mu svoj seksipil

Nije uvijek sjajna ideja cupkati po kući u ubojitim štiklama i seksi donjem rublju, no zašto ga ne biste uzbudili tako što ćete brisati prašinu odjeveni samo u tange?! Muškarci su vizualni tipovi, pa im pokažite koliko ste seksi.

3. Odvojite dovoljno vremena

Iako bi seks trebao biti spontana stvar u kojoj vam krv zakola i strasti eksplodiraju, pritisak obaveza, djece, posla i vođenja kućanstva može vam oduzeti vrijeme potrebno za seks. Pokušajte mu nagovijestiti da se veselite seksu, te mu šaljite 'razigrane' sms-ove i mailove tijekom dana. Iako je spontanost sjajan način podizanja raspoloženja, iščekivanje nečeg planiranog isto može biti itekako zabavno.

4. Pogledajte unatrag

Sjećate li se onih dana s početka veze kad ste bili ludi jedno za drugim i niste mogli skinuti ruke s njega? Većina parova se tog razdoblja prisjeća s nostalgijom, pa pokušajte ponoviti te trenutke. Isplanirajte večeru i prisjetite se vašeg prvog susreta, što vas je u početku privuklo jedno drugome, vašeg prvog izlaska... Sjetite se seksualne veze, nadimaka, osobnih šala. Pustite neku senzualnu glazbu i plešite po dnevnoj sobi na pjesme na koje ste nekoć zajedno plesali. Vratite uzbuđenje zbog seksa tako što ćete to učiniti negdje gdje biste mogli biti uhvaćeni. Budući da dijelite bogatu povijest, uživajte u njoj - oni parovi koji to čine ostaju i povezaniji.

5. Dobro je razgovarati

Nikad nemojte spavati ljutiti. Nepisano pravilo sjajnih veza je da stvarno razgovarate. Budite otvoreni i iskreni. Razgovarajte o stvarima koje ne volite jedno na drugom, o iritantnim navikama, no zapamtite da spominjete i pozitivne stvari. Komunicirajte o tome što je važno u vašoj vezi, te znajte da jednostavno navođenje razloga zašto se volite može održati strast na životu.

6. Zadržite tajnovitost

Malo tajnovitosti dodat će sjaja u vaš ljubavni život. Ponekad kad živite zajedno nekoliko godina, postanete previše 'udomaćeni' jedno pred i sa drugim. Zato zadržite malo tajnovitosti i tako začinite vezu.

7. Razmazite svoja osjetila

Pretvorite spavaću sobu u egzotični budoar dodajući svilu, satenske plahte i boje zbog kojih ćete se osjećati seksi. Zajedno pripremite jela koja sadrže afrodizijake ili podijelite kupku uz svijeće i mirisna ulja. Pronađite vremena da razmazite svoja osjetila i vjerujte da će vam se uskoro i libido probuditi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali