Što znači ako te partner ne ljubi tijekom seksa? Odgovor ti se vjerojatno baš i neće svidjeti

Image
Foto: Jean-Pierre Cauchon / flickr / modificirana ilustracija

Možda je sasvim bezazleno, a možda je nešto opasno pošlo po krivu

30.11.2017.
14:00
Jean-Pierre Cauchon / flickr / modificirana ilustracija
Play logo

Jesi li se ikada zapitala što znači ako te muškarac ne ljubi ili ne želi poljubiti tijekom seksa? Liječnik Clint Carter za magazin Women's Health je odlučio barem pokušati razjasniti ovaj misterij, a razlog ti se vjerojatno i neće baš svidjeti. Odnosno, sve ovisi o tome u kakvom si zapravo odnosu sa svojim partnerom.

Naime, Carter tvrdi da, ako te muškarac ne ljubi tijekom seksa i ako se pritom radi o muškarcu s kojim nisi u vezi, već je to tek neobavezan odnos koji vam ne znači previše s emotivne strane, onda te to ne bi trebalo previše zabrinjavati. Muškarac ti time što te ne ljubi, navodno, želi dati do znanja da je njemu ovakav neobavezan odnos sasvim dovoljan i da ne želi ništa ozbiljnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako te pak tijekom seksa ne ljubi muškarac s kojim si u vezi, vjerojatno je do toga što je jednostavno zaboravio, objašnjava Carter. Stoga preuzmi stvar u svoje ruke, privuci ga k sebi i poljubi ti njega. Ako te i nakon toga odbije, obavezno popričaj s njim, jer ako odbija jedan toliko intiman i divan način izražavanja emocija prema tebi, očito nešto baš i ne štima...

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo